Vibraţia numerologică a relaţiei tale: Misterele cuplurilor fericite

Calculeaza numarul magic al cuplului tau si descopera-i vibratia numerologica.

09 oct. 2014, 11:50

Numarul magic al cuplului se obtine prin adunarea cifrelor ce reprezinta data de nastere a fiecarui partener in parte. Pana se ajunge la un număr dintr-o singură cifră.

In situatiile in care numarul cuplului este 11 sau 22, ele raman asa, nu se aduna pentru ca se incadreaza in seria numerelor speciale ce au o semnificatie aparte, scrie Kudika.ro.

Cifra 1

Relatia voastra este una foarte puternica construita pe comunicare, incredere si sentimente frumoase. Pentru ca aveti o baza buna, lucrurile vor merge din bine in mai bine, iar evolutia relatiei voastre este una foarte frumoasa. Felicitari.

Citeşte şi Sex şi numerologie: Cum eşti în pat în funcţie de data naşterii

Cifra 2

Relatia voastra se bazeaza pe latura intuitiva mai mult decat pe cea comunicativa si deseori se intampla sa apara mici neintelegeri din pricina acestu lucru. Dragostea este una nemarginita, increderea va da putere sa mergeti mai departe, dar incercati sa comunicati mai mult unul cu celalalt.

Citeşte şi NUMEROLOGIE: Cifra păcatelor îţi trădează latura întunecată

Cifra 3

Voi formati un cuplu care stie sa se distreze si sa isi petreaca timpul liber asa cum trebuie si asa cum vor. Mergeti impreuna la petreceri, in cluburi si oriunde va simtiti bine pentru ca faceti atmosfera si va distrati foarte bine unul alaturi de celalat. Trebuie sa va exploatati mai mult intimitatea si sa petrecei impreuna mai mult timp departe de agitatie si alte persoane.

Citeşte continuarea pe Kudika.ro.