Vica Blochina a pierdut procesul cu Adina Alberts. Ce sumă trebuie să plătească drept DESPĂGUBIRE

Vica Blochina a pierdut procesul în care Adina Alberts îi cerea daune morale și materiale pentru afirmațiile pe care fosta amantă a lui Victor Piţurcă le-a făcut după intervenția de augmentare mamară și pe care medicul le-a considerat defăimătoare.

17 nov. 2016, 19:55
Vica Blochina a pierdut procesul cu Adina Alberts. Ce sumă trebuie să plătească drept DESPĂGUBIRE

Tribunalul București și Curtea de Apel au încheiat, prin hotărâre definitivă, în favoarea Adinei Alberts procesul pe care medicul i l-a intentat Vicăi Blochina pentru daune contractuale. Astfel, s-a stabilit că, în momentul în care a început să vorbească public despre intervenția suferită la nivelul bustului și presupusele ei complicații, Vica și-a încălcat înțelegerea contractuală și este bună de plată. Practic, lituanianca are de achitat daune materiale în valoare de 14.900 de euro și daune morale de 1.000 de lei.

Vica Blochina, apariţie HORROR la un eveniment monden FOTO

„A fost un proces despre cauze contractuale, despre încălcarea confidențualității și nicidecum despre calitatea de medic a doamnei Adina Alberts. Conform contractului de la momentul operației, nu aveam voie să vorbesc despre operație, indiferent cum ar fi ieșit, până la sfârșitul vieții mele”, a spus Vica Blochina pentru Libertatea.

„În sfârşit s-a făcut dreptate şi acesta este motivul pentru care sunt foarte mulţumită. Este momentul că toată lumea care a fost interesată de acest subiect să afle că, în dispută mea cu Vică Blochina, tribunalul a decis că am avut dreptate. Ieri s-a dat sentinţa definitivă în acest proces şi Vică a pierdut. Ea a fost condamnată la plata a 15.000 de euro daune materiale şi daune morale în valoare de 1.000 de lei (suma simbolică-pentru că atât am cerut). Condamnarea ei la plata daunelor morale demonstrează acum că Blochina a fost o impostoare, aşa cum am declarat public în 2014, atunci când am decis să o acţionez în judecată pentru denigrare fără temei.Reamintesc tuturor că aceste sume merg sub formă de donaţie către Centrul de plasament-Casa de copii preşcolari Sf. Iosif din Bucureşti”, a declarat Adina Alberts.