Vica Blochina a vorbit despre clipele de coșmar prin care a trecut: „Foarte sever, mă certa și mă bătea”

Vica Blochina a făcut dezvăluiri despre momentele grele din copilăria ei, relația cu tatăl ei fiind una destul de dificilă.

14 feb. 2023, 09:38
Vica Blochina a vorbit despre clipele de coșmar prin care a trecut: „Foarte sever, mă certa și mă bătea”
Vica Blochina, dezvăluiri despre tatăl ei

Vica Blochina a dat câteva detalii, neștiute până acum, din copilăria sa. Aceasta spune că a avut o relație destul de dificilă cu tatăl ei pentru că era un bărbat extrem de sever și chiar o agresa fizic uneori.

„Nu pot să spun că am crescut într-o familie săracă, știi? Vin din Lituania, o țară mică cu 3,8 milioane de locuitori. Am crescut într-o familie normală, cu multă iubire, dar și cu un tată foarte sever, care mă certa și mă bătea. Eram războinică de mică”, a declarat Vica, potrivit cancan.ro.

Vedeta a vorbit și despre viața sa intimă. Fosta amantă a lui Victor Pițurcă a făcut mărturisiri despre cei mai importanți bărbați din viața ei. Întotdeauna a avut iubiți potenți din punct de vedere financiar, acesta fiind un criteriu fundamental.

Citește și: Vica Blochina a făcut anunțul la care nu se aștepta nimeni! A recunoscut că a trișat în timpul concursului Survivor România

„Eu am jucat la altă ligă, nu la jucători. Cum să fac eu așa ceva, nu se putea face așa ceva. Era aiurea. Am fost cu doi miniștri, dar nu le spun numele. Toată viața mi-au plăcut oamenii cu bani, care au făcut ceva în viață. Nu am fost combinată niciodată cu un bărbat sărac, nu am putut”, a declarat Vica Blochina, în cadrul pocaastului Fiță cu Adiță.

Vica Blochina, relație de 16 ani cu Pițurcă

Vica a fost amanta lui Victor Pițurcă timp de 16 ani și au chiar și un fiu împreună. După despărțire, cei doi au avut o relație foarte tensionată. Vica a apelat chiar și la justiție pentru ca Edan să fie recunoscut de tatăl lui. Acum, relațiile dintre aceștia sunt ceva mai bune.

Citește și: Vica Blochina, despre lupta cu depresia: „Eu nu cred în psihologi, te spală pe creier. M-am dus la biserică”

„Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 700 de ani. L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani și când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă. Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani și arată impecabil”, a mărturisit Vica Blochina.