Vica Blochina, în lacrimi după Survivor: „I-am cerut scuze fiului meu dacă nu am fost o mamă bună”

Vica Blochina, în lacrimi după Survivor. Blondina a făcur parte din echipa Faimoşilor, însă, după o lună petrecută în Republica Dominicană, a fost eliminată din competiţie. Vedeta s-a bucurat foarte tare când a aflat că va pleca acasă.

06 feb. 2023, 20:55
Vica Blochina, în lacrimi după Survivor: „I-am cerut scuze fiului meu dacă nu am fost o mamă bună”
Vica Blochina, în lacrimi după Survivor

Vica Blochina, în lacrimi după Survivor. Chiar dacă a răsuflat uşurată pentru că se va întoarce acasă, la fiul ei, emoţiile au copleşit-o pe fosta amantă a lui Victor Piţurcă. Aceasta și-a sunat imediat copilul după ce a plecat din emisiune, iar când i-a auzit vocea nu s-a mai putut abține și a început să plângă în hohote.

Citeşte şi: Suma imensă încasată de Vica Blochina de la Pro TV pentru cele patru săptămâni petrecute la Survivor România 2023

Vica Blochina, în lacrimi după Survivor

Blondina a încercat, printre sughițuri, să-i explice copilului cât de mult i-a lipsit și să-și ceară iertare, mai ales că Edan nu a fost de acord ca mama să meargă în concurs și a fost foarte supărat.

Am un cumul de emoții. Am ajuns la hotel foarte fericită, abia așteptam să beau ceva, apoi m-am trezit plângând, e foarte ciudat, Survivor te resetează foarte tare la creier. Psihic, te debusolează puternic.

Primul lucru când am primit telefonul l-am sunat pe Edan. Nu am putut să vorbesc cu el mare lucru, pentru că plâgeam isteric la telefon, cred că am speriat copilul. Îmi ceream scuze pentru tot, îmi treceau prin cap toate imaginile din viața mea, a fost un cumul de emoții, îmi ceream scuze dacă nu am fost o mamă bună, îi spuneam că sper că nu l-am dezamăgit.

Cred că copilul meu nici nu a înțeles ce vreau să spun. De-abia aștept să ajung acasă și să-l strâng în brațe și să fie mândru de mine”, a povestit Vica Blochina, pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vica Blochina (@vica_blochina)