Vica Blochina, noi dezvăluiri șocante despre experiența Survivor România: „Zici că m-am întors din război. Ceva îngrozitor”

Vica Blochina a acordat un prim interviu după ce a fost eliminată de la Survivor România și a povestit experiența pe care a trăit-o în Republica Dominicană.

10 feb. 2023, 08:51
Vica Blochina, noi dezvăluiri șocante despre experiența Survivor România: „Zici că m-am întors din război. Ceva îngrozitor”

Vica Blochina a acordat un prim interviu după ce a fost eliminată de la Survivor România și a povestit experiența pe care a trăit-o în Republica Dominicană.

Vica Blochina s-a întors în România, dar nu poate să uite chinurile prin care a trecut în cadrul competiției. Vedeta a mărturisit că cel mai greu moment a fost cel legat de condițiile de igienă. A stat fără creme, gel de duș, șampon, perie de păr, fără haine curate, dar în schimb cu toate insectele care roiau în jurul ei.

„Cu siguranță a fost foarte greu, căci nu am avut nici măcar minimul de condiții de igienă. Nu am avut duș, șampon, wc, am dormit pe jos, pe nisip, cu toate insectele. Cu mâncarea nu am suferit foarte mult. Cel mai greu moment a fost atunci când am ajuns pe traseu, atunci a fost cel mai mare impact psihic. Tot ce conta era să aduci puncte. Dacă nu aduceai puncte și erai slab pe traseu, ceilalți te compătimeau și spuneau că trebuie să pleci acasă. Ultimele săptămâni mi-am dat seama că eram chiar bună pe traseu, eram mult mai rapidă, dar stresul a fost extrem de mare. Psihic, pe mine m-a dărâmat fiecare punct pierdut. Am suferit enorm atunci când nu aduceam un punct. Mă certam eu pe mine pentru asta”, a explicat ea.

Fosta amantă a lui Victor Pițurcă a spus că e foarte mândră că a reușit, la cei 47 de ani ai săi, să reziste și să le demonstreze femeilor de vârsta ei că se poate.

„A fost o ambiție pentru mine să particip la cel mai mare show din lume. Este cel mai greu show, este vorba de supraviețuire, din toate punctele de vedere. Trebuie să supraviețuiești în junglă, cu oamenii pe care nu-i cunoști și să suporți caracterele tuturor, iar ceilalți să te suporte pe tine. E joc în echipă, dar și joc individual. Contează foarte mult câte puncte aduci. Îmi cunosc limitele și asta a fost miza mea, miza pe care am jucat-o: 4 săptămâni.

Mi-am dovedit că se poate, dar mai mult de atât nu se mai putea, era prea mult. Sper că am fost un exemplu pentru multe femei care s-au uitat la mine, femei peste 40 de ani. Am primit foarte multe mesaje, dar este o experiență de nerepetat pentru mine. A fost prea dură, mult prea dură pentru mine și pentru ceea ce sunt eu”, a declarat ea pentru Fanatik.

Vica Blochina a amintit și de momentul emoționant după ce a ieșit din competiție și a vorbit cu mama ei la telefon. „De obicei, dacă vrei să reziști în astfel de competiții, pui niște bariere și nu te gândești acasă. Nu m-am gândit deloc acasă, nu mi-am permis să-mi fie dor de nimeni și de nimic. Când am ieșit din competiție am sunat-o pe mama mea, care, neînțelegând limba română, plângea văzând ce iad e acolo, cât de greu a fost… Nu înțelegea de ce mi-a trebuit mie să merg acolo, a fost foarte emoționant. Mi-a zis fiul meu că la cei 47 de ani pe care îi am, am fost foarte bună pe traseu. El nu cred că a înțeles prin ce am trecut eu, de fapt, psihic vorbind și e mai bine așa. A fost ceva inuman, cel puțin pentru mine”, a explicat ea.

Revederea cu prietenii și familia după întoarcerea din competiție a fost cu adevărat specială. Vica Blochina a spus că s-a simțit de parcă s-a întors din război. „Eu sunt super copleșită de emoție, de tot ce mi se întâmplă de când am venit. Câte felicitări am primit de la oamenii dragi, de la familie, copil, prieteni… Nu știam că o să aibă un așa mare impact acest Survivor România. Eram obișnuită de la alte proiecte să ajung acasă. Nu credeam să aibă un impact emoțional așa mare. Zici că m-am întors din război, din olimpiadă. Prietenii mei m-au susținut, e ceva incredibil ce se întâmplă cu mine în viață. Nu am intrat încă în normalitate. Nu am început munca, nu pot să dorm. Adorm târziu, din cauza fusului orar, mă trezesc târziu. Emoțiile sunt copleșitoare. În primele zile când am ieșit din competiție, eram bipolară. Ba plângeam, ba râdeam. E copleșitor ce mi se întâmplă acum”, a spus ea.