Vica Blochina pleacă definitiv din ţară. Unde vrea să se mute vedeta

Vica Blochina, fosta iubită a antrenorului Victor Pițurcă, a împlinit pe 8 august 42 de ani. Fosta balerină are planuri mari și se simte mai împlinită și mai fericită ca niciodată.

09 aug. 2017, 10:05
Vica Blochina pleacă definitiv din ţară. Unde vrea să se mute vedeta

La 42 de ani, Vica Blochina are tot ce-și poate dori o femeie. Se simte iubită și împlinită și chiar își dorește să înceapă o nouă viață alături de fiul ei, Edan, și iubitul său, la Moscova.

„Vreau să mă mut la Moscova, numai că nu știu exact când. Depinde de cum se acomodează Edan acolo, cu școala, cum va fi cu școala. Aș vrea să ne mutăm în august. Dar vom vedea, oricum într-un an de zile ne mutăm. Acum, Edan a plecat în cantonament, la ȚSKA, marți dimineață. Iubitul meu e acolo”, a declarat Vica Blochina.

Răsfățată de iubit încă de la primele ore ale dimineții

De ziua ei de naștere, 8 august, Vica Blochina a fost răsfățată de iubit încă de la primele ore ale dimineții.

„Mi-a trimis flori la ora 8:30 dimineața. Un buchet imens de trandafiri. Cu o seară înainte de ziua mea, m-a ținut la telefon, n-a putut să vină în România. Edan era cu mine în pat. Se întreceau care să-mi spună primul la mulți ani, la ora 12 noaptea. Edan a adormit cu cinci minute înainte de miezul nopții”, ne-a mai mărturisit Vica Blochina.

Petrecere cu prietenii la București și weekend cu iubitul la mare

De ziua ei de naștere, Vica Blochina a organizat o petrecere cu prietenii foarte apropiați la un restaurant de lux din Capitală.

„Astăzi (n.r. marți, 8 august 2017), dau o masă, la restaurant, doar cu prietenii foarte apropiați. Iubitul meu e la Moscova, n-a putut veni, dar vor fi cu mine Bianca Drăgușanu, Oana Roman, foarte mulți apropiați. Cu iubitul o să merg în weekend la mare, iar săptămâna viitoare vine și mama”, ne-a mai spus fosta balerină.

Vica Blochina ne-a mărturisit și ce își dorește cel mai mult de ziua ei de naștere.

„Să mă simt bine. Sunt împlinită, iubită și fericită. Am tot ce mi-aș putea dori”, ne-a dezvăluit senzuala blondă.

sursa: libertatea.ro