Vica Blochina, sfat pentru femeile trecute de 40 de ani: „Viața e mai mișto. Să nu vă lăsați calcate în picioare”

Vica Blochina, sfat pentru femeile trecute de 40 de ani. Blondina este extrem de mulțumită de viața pe care o are acum, însă a mărturisit că a trecut prin multe și a avut de învățat din fiecare situație grea prin care a trecut. Ține foarte mult la aspectul fizic, motiv pentru care și-a făcut numeroase intervenții estetice.

11 iul. 2023, 22:48
Vica Blochina, sfat pentru femeile trecute de 40 de ani: „Viața e mai mișto. Să nu vă lăsați calcate în picioare”
Vica Blochina, sfat pentru femeile trecute de 40 de ani

Vica Blochina, sfat pentru femeile trecute de 40 de ani. Deși nu a avut o viața ușoară, blondina se poate considera o femeie împlinită. Ea sfătuiește toate femeile, mai ales cele trecute de prima tinerețe, să nu se lase călcate în picioare sau jignite de partener.

Citește și: Vica Blochina a izbucnit în lacrimi. Blondina a vorbit despre un episod sensibil din viața ei: „Am vrut să mor. Mă trezeam și mă gândeam că viața nu are sens”

Vica Blochina, sfat pentru femeile trecute de 40 de ani

Viața e mai mișto după 40 de ani, pentru că ai acumulat experiență și ești mai sigur pe tine și când ești. Sigurul lucru pe care vreau să-l transmit este să nu vă lăsați calcate în picioare, jignite, influențate de nimeni, nici de ăla pe care îl iubești, să zică că ești strâmbă, urâtă sau proastă.

Sunt un om super corect și mă distrez foarte mult, fac foarte multe glume, râd mult mă înconjor cu lume care râde și asta îmi menține tonusul. De obicei, în viață, ajută când ești foarte bine dispus. Mă enervează, înjur, apoi îmi trece. Am prieteni buni, înjur, fac urât și după aceea îmi trece„, a declarat Vica Blochina, pentru Viva.ro.

Ce fel de relație are Vica Blochina cu fiul ei

Vica Blochina și Victor Pițurcă au împreună un fiu care a ajuns deja la vârsta de 16 ani. Când băiatul a împlinit 15 ani, Vica a fost de părere că ar trebui ca adolescentul să se mute cu tatăl său, astfel încât să aibă parte și de un model masculin.

Vedeta a dezvăluit că este extrem de mândră de faptul că Edan a terminat clasa a IX-a cu o medie foarte bună, respectiv nota 9. Totuși, aceasta a mai mărturisit că uneori are dificultăți în a vorbi cu fiul ei, dat fiind că tânărul este puțin introvertit.

E bine, cum știi, la tatăl lui. A terminat școala acum, sunt foarte fericită, nota 9 este perfect. A terminat clasa a IX-a. La vârsta de 16 ani este mai dificil, este mai introvertit și este mai greu de comunicat. Eu l-am crescut pe el până pe 15 ani, a avut model acasă, pe mama. Acum mă bucur că îl are model masculin, pe tatăl său, așa mi se pare și normal. Nu trebuie să-l învăt eu treaba asta. Știi, eu doar susțin în tot ce face, dar treaba asta (nr. de dragoste), să îl învețe tatăl”, a spus Vica Blochina.