Vica Blochina a primit o VESTE DEVASTATOARE. Incredibil: cum a ajuns vedeta într-o situaţie DISPERATĂ

Vica Blochina pare că duce o viaţă lipsită de orice griji. Realitatea, însă, diferă mai ales atunci când pierde proces după proces.

26 feb. 2018, 06:34
Vica Blochina a primit o VESTE DEVASTATOARE. Incredibil: cum a ajuns vedeta într-o situaţie DISPERATĂ

Vica Blochina locuiește într-un apartament a cărui valoare se ridică la 350.000 de euro, un cadou de la fostul selecționer Victor Pițurcă, de pe vremea când îi era amantă. De când a devenit proprietară, vedeta nu pare să fi plătit de prea multe ori întreținerea la timp. Dovadă stau multitudinea de procese în carea fost târâtă de Asociația de Proprietari, scrie Cancan.

Vica Blochina a rămas fără permis după ce a fost prinsă BĂUTĂ la VOLAN. Ce alcoolemie avea VEDETA

În urmă cu cinci ani, Vica Blochina a fost la un pas de a fi evacuată după ce apartamentul îi fusese scos la licitație din cauza datoriilor acumulate. În urmă cu câteva luni, a fost obligată de instanța de judecată să achite contravaloarea întreținerii pe cinci luni, respectiv puțin peste 1.700 de lei. La scurt timp, Asociația de Proprietari i-a mai deschis blondinei un proces, primul termen fiind stabilit luna viitoare.

Victor Pițurcă a fost obligat de instanță să-i plătească fiului său, Edan Piţurcă, o pensie alimentara de 12.000 de lei lunar.