Vicepremierul Sevil Shhaideh: Nu ştiu dacă OUG privind modificare codurilor penale va fi retrasă

Ministrul Dezvoltării, vicepremierul Sevil Shhaideh, a declarat, sâmbătă, că nu știe dacă ordonanţa de urgenţă privind modificarea codurilor penale va fi retrasă.

04 feb. 2017, 13:56
Vicepremierul Sevil Shhaideh: Nu ştiu dacă OUG privind modificare codurilor penale va fi retrasă

Nu știu dacă vor fi retrase, noi ieșim de la discuțiile pe buget, prioritatea pentru noi astăzi este bugetul acestei țări. (…) Nu comentez aceste lucruri pe care nu le știu„, a declarat vicepremierul, la Parlament.

Întrebată ce opinie are despre această OUG privind Codurile penale, Sevil Shhaideh a răspuns că de două săptămâni toată lumea vorbește despre acest act normativ.

„De două săptămâni, toată lumea a vorbit numai despre această ordonanță. În acest moment sunt structuri, sunt instituții care se vor pronunța mai departe. Noi, astăzi, eu cred că toată lumea trebuie să vorbească despre buget, dacă vrem. (…) De două săptămâni toată lumea știa, deci nu este ceva de care cineva nu a știut. În acest moment sunt structuri, instituții care exact pe aceste elemente se pronunță. (…) De două săptămâni sunt dezbateri publice și încercări de a rezolva aceste acte normative”, a mai afirmat vicepremierul.

CITEŞTE ŞI: Liviu Dragnea: O să propun o soluţie de stingere a conflictului. Se poate vorbi chiar de abrogarea OUG