Vicepreşedintele CJ Neamţ, implicat într-un accident mortal

Un grav accident de circulaţie s-a produs, luni dimineaţă, în judeţul Neamţ. Vicepreşedintele CJ Neamţ, Dan Manoliu, a pătruns cu maşina în curtea unui bărbat. În urma impactului violent, o persoană a murit.

21 dec. 2015, 12:28

Luni dimineața, vicepreședintele Consiliului Județean Neamț, Dan Manoliu, a fost implicat într-un accident rutier soldat cu decesul unui bărbat din comuna Bârgăoani în varstă de 58 de ani. Se pare că Dan Manoliu ori a ațipit sau i s-ar fi făcut rău, susținând că nu-și mai amintește nimic și că s-a trezit în curtea unui om, după ce impactul a avut loc, scrie stiri-neamt.ro.

Din primele cercetări efectate la fața locului, se pare că un bărbat de 53 de ani din municipiul Roman, conducea un autoturism pe DN 15 D, având direcția de mers Roman – Piatra Neamț, a acroșat un biciclist, pe partea stângă a direcției sale de mers, un bărbat de 58 de ani, care ulterior impactului a și decedat. În cauză cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Conducătorul auto a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ„, a declarat Elena Bulgărea, purtător de cuvânt al Poliției Neamț.

În urma accidentului, s-a constatat că Dan Manoliu avea centura pusă și acesta nu a suferit răni grave, fiind transportat la spital pentru a i se lua probe biologice.

Citeşte şi Accident grav cu un microbuz din Republica Moldova. 9 oameni au ajuns la spital, unul în stare gravă