Vicepreşedintele PNL Cluj-Napoca, luat la bătaie într-un bar din centrul oraşului

Tinerii liberali din Cluj au chefuit sâmbătă, într-un local din centrul oraşului, imediat după lansarea candidaţilor la europarlamentare. Cu toate acestea, petrecerea s-a lăsat cu scandal după ce unul dintre liderii organizaţiei municipale a fost luat la bătaie.

14 apr. 2014, 11:22
Vicepreşedintele PNL Cluj-Napoca, luat la bătaie într-un bar din centrul oraşului

Andrei Dandoş, vicepreşedintele organizaţiei PNL Cluj-Napoca, în vârstă de 28 de ani, a fost luat la bătaie la cheful tinerilor liberali în cursul nopţii de sâmbătă de un bărbat de 39 de ani, potrivit România TV.

Citeşte şi Biroul Electoral Central validează miercuri candidaturile la alegerile europarlamentare. Care sunt candidaţii

La data de 13 aprilie, în jurul orei 2.40, un bărbat de 28 de ani din Cluj-Napoca a sesizat Poliţia indicând că a fost agresat în incinta unui local public din centrul oraşului. Polițiștii au identificat şi cealaltă persoană implicată. Este vorba despre un bărbat de 39 de ani din Floreşti. Victima a fost îndrumată să meargă la Institutul de Medicină Legală și apoi să depună plângere. Deocamdată, nu au fost formulate plângeri penale„, a declarat Simona Vîrci, purtător de cuvânt la IPJ Cluj.

Citeşte şi Crin Antonescu: Eu l-am adus pe Ponta la putere, eu îl dau jos VIDEO

Cu toate că nu a fost încă depusă o plângere penală, parlamentarul a obţinut un certificat medico-legal fiind nevoit să stea mai multe zile în spital.