Vicepreşedintele PNL Mihai Voicu: Cioloş, o opţiune foarte bună de premier, sprijinit şi cu participarea PNL la guvernare

Vicepreședintele PNL Mihai Voicu a afirmat joi că Dacian Cioloș este o opțiune foarte bună pentru continuarea mandatului de prim-ministru, sprijinit și cu participarea PNL la guvernare.

29 sept. 2016, 10:48
Vicepreşedintele PNL Mihai Voicu: Cioloş, o opţiune foarte bună de premier, sprijinit şi cu participarea PNL la guvernare

Din punctul meu de vedere, Dacian Cioloș este o opțiune foarte bună pentru continuarea mandatului de prim-ministru, sprijinit de PNL și cu participarea PNL la guvernare„, a spus Voicu, la sediul central al PNL.

El a susținut că PNL și Dacian Cioloș au foarte multe puncte comune.

Avem foarte multe puncte comune, viziuni comune, multe dintre acțiunile Guvernului se identifică cu ceea ce susținem și noi și de aceea este o variantă foarte bună de continuare”, a explicat Voicu.

Şi Cristian Buşoi, preşedintele PNL Bucureşti, a declarat că Partidul Naţional îşi doreşte să colaboreze cu Dacian Cioloş chiar dacă acesta nu se va înscrie în formaţiunea politică. 

Am declarat cu entuziasm ca ar fi benefic daca Ciolos ar veni cu noi, am fi onorati. Premierul a zis ca nu candideaza cat e ministru tehniocrat, e posibil sa facem un proiect politic comun pentru dupa alegeri, proiect politic fara sa fie membru PNL…ne putem coordona in mesaje… poate fi optiunea noastra pentru premier daca romanii ne vor acorda incredere si daca se poate construi majoritate in jurul PNL„, a spus Cristian Buşoi.