Viceprimarul Capitalei a căzut cu liftul în sediul prefecturii Capitalei VIDEO

Viceprimarul Capitalei s-a prăbuşit cu liftul în sediul Prefecturii Capitalei, de la etajul 1 la subsol, informează România TV. În lift se mai aflau alte patru persoane în momentul incidentului. 

26 feb. 2020, 13:39
Viceprimarul Capitalei a căzut cu liftul în sediul prefecturii Capitalei VIDEO

„Ne am dus la Prefectură la solicitarea unor grupuri de persoane și ONG-uri să discutăm despre taxa oxigen. Dacă era de la trei, mâncau ăstia, se pregăteau de niște colivă. E cam vechi liftul, atât au reușit cei de la Prefectură. Toată lumea e în regulă, ne-am speriat, dar au intervenit prompt în 15 minute și ne-au scos de acolo”, a declarat Aurelian Bădulescu.

Imaginile au fost surprinse chiar de protestatarul Marian Ceaușescu. Imediat după ce au reușit să iasă din lift, viceprimarul și celelate 4 persoane au mers la spital.

„Sunt la spital acum, ca urmare al contactului brusc avem niste dureri în zona lombară şi a cefei. Ne-am dus la prefectura ca urmare a solicitarilor mai multor grupuri de dialog social care vor să nu votăm excluderea taxelor Oxigen …si cand sa ne ducem acolo a cazut liftul de la etajul unu pana in put ne-am dus”, a spus Aurelian Bădulescu la România TV.