HOROSCOP: Viciile zodiei tale, slăbiciunile de care nu ai cum să scapi

În natura fiecărui om există o pornire naturală spre rău pe care, de multe ori, o numim dezmăţ, desfrâu sau patimă.De fapt, aceste pasiuni cu care trăim şi care, mai devreme sau mai târziu, ne fac rău sunt viciile (slăbiciunea pentru alcool, jocurile de noroc, obsesia pentru bani, etc), iar predispoziţia noastră către ele este garantată şi de semnul zodiacal care ne guvernează viaţa.

06 nov. 2015, 10:35
HOROSCOP: Viciile zodiei tale, slăbiciunile de care nu ai cum să scapi

Berbec

Se spune că patima pentru putere (în viaţa socială, în relaţiile personale sau colegiale, în familie sau doar în relaţia fugitivă cu vânzătorul de la colţ) este cea mai grea povară cu care se naşte nativul din Berbec.

Cel născut sub acest semn zodiacal crede că are dreptate în orice situaţie şi vede greu posibilitatea ca altcineva să ştie ce e mai bine pentru el, dar şi pentru ceilalţi.

Dintr-un o altă perspectivă, cei mai mulţi Berbeci sunt predispuşi la viciul alcoolului, fiind un semn astral de foc atras de tot ce are intensitatea unor grade mari.

Taur

În cele mai ascunse tenebre ale sufletului, Taurul îşi pierde minţile atunci când vine vorba de bani şi de confortul pe care aceştia i-l pot oferi.

Iubirea pentru lux se poate metamorfoza în cel mai mare duşman al acestui semn astral.

Mai mult, cel născut Taur are un viciu care îi atacă gâtul (de altfel şi cea mai sensibilă parte a corpului său) – patima pentru fumul de ţigară.

Gemeni

Deşi aparent pozitivă, nevoia nativului din Gemeni pentru lucruri noi, poate deveni cu uşurinţă un viciu. Iar dintre toate lucrurile noi, se pare că pentru fumat şi alcool are o predispoziţie aparte.

Pentru că îşi doresc să cunoască din frumuseţea ascunsă a vieţii sau mai bine spus să trăiască senzaţii tari, nativii din Gemeni nu vor fuma şi nici nu vor bea oricum – ei vor încerca mereu un tutun nou, ierburi aromate sau alte şi alte tipuri de alcool, din ce în ce mai extravagante.

Rac

Oricât de ciudat ar suna, viciul suprem al Racului nu este nici alcoolul, nici patima pentru bani, ci bârfa sau, ceva mai stilizat spus, nevoia de a povesti despre tot ce îi înconjoară, implicit despre oameni.

Cel născut sub acest semn astral nu are intenţii rele, nu doreşte răul nimănui, nu iubeşte conflictele, dar se trezeşte vorbind despre ceilalţi, criticându-i dur şi, de cele mai multe ori, gratuit.

La nivel strict fizic, Racii iubesc mâncărurile grase, exact complet eronat pentru predispoziţia lor de a suferi afecţiuni la nivelul stomacului.

Leu

Cred că nici măcar nu mai este o surpriză faptul că Leii sunt dependenţi de „lauda de sine” – viciul care le coordonează viaţa şi pentru care fac compromisuri sau chiar se comportă incorect.

E viciul lor provenit dintr-o nevoie asiduă de confirmare a calităţilor proprii, din echilibrul pe care îl oferă această formă de putere.

Dorinţa de a fi în centrul atenţiei poate deveni pentru aceşti nativi povara lor cotidiană.

Citeşte mai mult pe one.ro