Victime la Revelionul lăutarilor: Două vedete s-au accidentat după ce S-A RĂSTURNAT O CĂRUŢĂ

Revelionul lăutarilor s-a lăsat cu victime, după ce Claudia Torop si Ioana Rosoga s-au ales cu mâinile rupte în timpul petrecerii. Căruţa în care erau plimbate împreună cu mai mulţi colegi s-a răsturnat. Mai mulţi artişti au fost răniţi.

14 ian. 2013, 17:09
Victime la Revelionul lăutarilor: Două vedete s-au accidentat după ce S-A RĂSTURNAT O CĂRUŢĂ

„S-a dezechilibrat o trăsură ca să zic asa, în care eram eu, d-na Loga, d-nul Rosoga şi soţia lui. A căzut şi Maria, şi d-nul Rosoga, şi caruţa, mai avea să pice şi calul. Eu am fractură de claviculă, la partea dreaptă, umărul drept şi chiar mi s-a deplasat osul”, a declarat Claudia Torop, o cunoscută cântăreaţă de muzică populară.

Incidentul a avut loc la Revelionul artiştilor, organizat la Pucioasa, unde, artistii Claudia Torop, Maria Loga, Gheorghe Rosoga si sotia acestuia, Ioana, au fost raniti. Înainte de petrecere, cântăreţii s-au plimbat în trăsuri. Una dintre ele s-a răsturnat. Ceilalţi cântăreţi din căruţă au scăpat doar cu o sperietură. Victimele nu au plecat acasă, ci au rămas la petrecere.

„Odată s-a înclinat, că era mai înaltă trăsura asta, şi s-a răsturnat. Soţia mea are o luxaţie la mână, are mâna luxată. A avut gheaţă dar acum e bine şi văd că mă şi mângâie cu ea”, a povestit Gheorghe Rosoga întâmplarea.