Victimele CRIMEI în STIL MAFIOT din Satu Mare au fost identificate

Victimele crimei din Satu Mare au fost identificate. Este vorba despre un pastor din Bistriţa-Năsăud şi fiul său. Cei doi au fost găsiţi carbonizaţi într-o autoutilitară. Poliţiştii iau în calcul ipoteza unei unei execuţii în stil mafiot.

07 aug. 2013, 10:00
Victimele CRIMEI în STIL MAFIOT din Satu Mare au fost identificate

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Satu Mare, inspector Ana Petric, marţi seară un bărbat a anunţat autorităţile că în zona comunei Pomi a fost găsită o autoutilitară înmatriculată în judeţul Bistriţa-Năsăud, abandonată şi incendiată pe un câmp, informează Mediafax.

În maşină au fost găsite cadavrele a două persoane – un bărbat de 39 de ani, fost pastor din Bistriţa, şi fiul acestuia, în vârstă de nouă ani. Dispariţia celor doi fusese anunţată de către soţia bărbatului, în cursul zilei de luni, la Poliţia Bistriţa, ei fiind daţi apoi în urmărire generală.

„Interiorul maşinii a fost într-adevăr incendiat, dar cadavrele nu au fost arse. Aveau numeroase lovituri la cap. Nu ştim ce s-a întâmplat. Din dispoziţia conducerii Poliţiei Române, o echipă complexă formată din ofiţeri specialişti ai Serviciului Omoruri al Direcţiei de Investigaţii Criminale din IGPR şi un expert criminalist din cadrul Institutului Naţional de Criminalistică va sosi în Satu Mare să acorde sprijin colegilor de la IPJ Satu Mare şi procurorului de caz, în elucidarea modului în care s-a produs decesul celor două persoane”, a declarat, miercuri, Ana Petric.

Conform acesteia, bărbatul a fost identificat, fiind vorba despre Adrian Blaga, în vârstă de 39 de ani.

La rândul său, Antonela Pop, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Bistriţa-Năsăud, a declarat că dispariţia celor doi a fost anunţată luni după-amiază.

„Am fost anunţaţi că nu s-au mai întors acasă, că nu mai puteau fi contactaţi. Ştim că bărbatul este pastor la o biserică neoprotestantă. I-am dat în urmărire generală. Am fost anunţaţi de colegii din Satu Mare că au fost găsiţi morţi şi le dăm tot concursul ca să elucidăm cazul”, a declarat Antonela Pop.

Potrivit site-ului Bistriţa Evanghelică, Adrian Blaga era directorul Asociaţiei „Începuturi Noi”.