Victimele mâncătorului de femei din Suceava, căutate cu excavatorul

Anchetatorii din Suceava răscolesc cu excavatorul zona în care se presupune că ar fi ascunse cadavrele surorilor din Rădăuţi. Între timp, criminalul susţine că este nevinovat şi face greva foamei în Penitenciarul Botoşani.

18 iul. 2014, 05:51
Victimele mâncătorului de femei din Suceava, căutate cu excavatorul

Anchetatorii încearcă să găsească probe împotriva bărbatului de 56 de ani, acuzat de dispariţia celor trei surori. Dacă, iniţial, aceştia au săpat în gospodăria omului şi au găsit fragmente osoase, dar de provenienţă animală, de data aceasta oamenii legii caută cu excavatorul urme, undeva la doi kilometri de localitatea Suceviţa, potrivit România TV.

În cursul săptămânii trecute, anchetatorii au făcut mai multe percheziţii la rudele bărbatului acuzat de dispariţia celor trei surori. Acesta se află închis în Penitenciarul Botoşani, acuzat de tentativă de omor, faptă săvârşită în anul 2005. El şi-a lovit soţia cu un ciocan în cap, iar femeia a ajuns în stare gravă la spital. La scurt timp a dat divorţ, apoi a dispărut fără urmă. Între timp, şi celelalte două surori ale femeii, care au avut relaţii extraconjugale cu bărbatul, au dispărut.

Bărbatul susţine că nu este vinovat, iar în semn de protest a intrat în greva foamei în Penitenciarul din Botoşani.