Victimele „monstrului de la Paris” ajung vineri la Oradea. Criminalul nu a fost de acord cu repatrierea soţiei

Victimele monstrului de la Paris ajung vineri la Oradea. Familia a trecut prin momente cumplite în ultimele zile. Criminalul nu a fost de acord cu repatrierea soţiei şi a celor doi copii, dar rudele reuşesc să îi aducă acasă cu ajutorul instanţei, potrivit România TV.

08 aug. 2014, 06:23
Victimele „monstrului de la Paris” ajung vineri la Oradea. Criminalul nu a fost de acord cu repatrierea soţiei

Femeia de 36 de ani, însărcinată în 7 luni, şi cei doi copii de un an şi de 4 ani au fost înjunghiaţi în casa în care locuiau, la periferia Parisului.

Familia femeii a trecut prin momente cumplite în ultimele zile, asta după ce criminalul nu a fost de acord cu repatrierea victimelor sale.

Trupurile celor trei victime sunt aduse în ţară, după aproape trei săptămâni de la tragedie.

Bărbatul din Rădăuţi şi-a ucis soţia şi cei doi copii. Femeia se pregătea ca peste 2 luni să mai aducă pe lume un copil. Ea şi ceilalţi doi fii au fost găsiţi fără suflare în casă, într-o baltă de sânge

Crima cutremurătoare a avut loc într-o localitate de la periferia Parisului. Descoperirea macabră a fost făcută de fratele românului căutat acum. Când s-a întors de la muncă, el a găsit locuinţa încuiată.

Pentru că femeia era însărcinată în luna a şaptea, cumnatul a crezut iniţial că poate s-au dus la spital. Seara târziu a început însă să se îngrijoreze pentru că nu răspundeau.

Citeşte şi Cadavrul unui român a fost descoperit într-o pădure din Italia după ce criminalul şi-a recunoscut vina

Bărbatul s-a urcat pe acoperiş, apoi s-a strecurat printr-o fereastră în locuinţă. A rămas şocat de ce a găsit. Cei doi nepoţi ai săi, unul în vârstă de 18 luni, celălalt de 5 ani, erau în pat, fără suflare. Pe podea zăcea într-o baltă de sânge mama lor, însărcinată în luna a şaptea. Potrivit procurorilor, cei trei au fost înjunghiaţi. Nici urmă însă de capul familiei, tatăl copiilor şi soţul femeii. Autorităţile îl consideră principalul suspect şi încearcă acum să dea de urma lui.

Tragedia a şocat tot cartierul, mai ales că vecinii îi cunoaşteau pe români drept oameni liniştiţi, care aveau mare grijă de copii.

Familia de români se stabilise în Franţa în urmă cu aproximativ doi ani şi jumătate, iar bărbatul suspectat de crimele odioase lucra în construcţii alături de fratele său. În ziua tragediei însă, el nu a mers la serviciu.


loading...