Victor Becali: Averea lui Gigi Becali nu poate fi sechestrată pentru 400.000 de dolari

Victor Becali a declarat pentru România TV că familia a primit cu tristeţe vestea că Gigi Becali a fost condamnat la trei ani de închisoare, toate rudele fiind aproape de soţia şi cele două fiice ale inculpatului. Mai mult, acesta consideră că averea lui Gigi Becali nu poate fi sechestrată pentru 400.000 de dolari.

20 mai 2013, 19:03
Victor Becali: Averea lui Gigi Becali nu poate fi sechestrată pentru 400.000 de dolari

Cu toate că Victor Becali este fericit că dosarul în care este implicat se rejudecă, în aceeaşi zi, vărul său, Gigi Becali, a fost condamnat la trei ani de închisoare, lucru care a întristat toată familia, potrivit România TV. Bărbatul a adăugat că întreaga familie îi este aproape, în aceste perioade grele.

Din păcate, se întâmplă invers. Cred că familia mea, ca şi familia lui, trebuia să fie alături, mai ales că în familie nu prea avem băieţi. Oricum, trebuie să fie alături de familie şi să simtă prezenţa unui bărbat. Surorii lui i s-a făcut rău, chiar şi fata mea se simte foarte rău. Avem asistente medicale, nu se pune problema de intervenţia unui echipaj medical, e mai mult aşa sufleteşte„, a spus Victor Becali.

Citeşte şi Gigi Becali s-a predat la Poliţie

Vărul lui Gigi Becali a adăugat faptul că în astfel de momente, potrivit tradiţiei, la macedoni, toate rudele mai apropiate se adună şi stau împreună. El a ţinut să precizeze că soţia lui Gigi este o femeie puternică şi va avea grijă de cele două fete, cu sprijinul întregii familii.

La noi, la macedoni, orice se întâmplă se adună toate rudele mai apropiate. Când s-a comunicat sentinţa, fiica mea m-a sunat plângând şi atunci mi-am dat seama de sentinţă. Dacă fata mea plângea, şi era cu ele (soţia şi fiicele lui Gigi Becali), vă daţi seama că a fost aceeaşi situaţie. Soţia lui este o femeie destul de puternică, trebuie să fie pentru fete. Nu toată lumea poate să aibă atâta stăpânire de sine„, a adăugat vărul lui Gigi Becali.

Întrebat de Victor Ciutacu dacă finanţatorul Stelei va cere graţiere preşedintelui României, Victor Becali a declarat că nu ştie, dar, îl consideră pe Gigi un „om orgolios” şi „mai puternic decât pare”.

„Gigi este un om orgolios, un om poate mai puternic decât pare, nu ştiu, sunt chestiuni în care nici eu nu ştiu ce aş face. Vă spun că este un om orgolios şi mândru”, a spus el cu privire la cererea de graţiere pe care Becali are posibilitatea să o facă.

Citeşte şi Gigi Becali, condamnat la trei ani de ÎNCHISOARE CU EXECUTARE

În ultimul rând, vorbind despre afacerile fostului europarlamentar, Victor spune că atât Steaua, cât şi restul afacerilor, sunt în siguranţă, acestea având conduceri proprii. Privind soţia şi cele două fiice, impresarul spune că ele vor fi în siguranţă, datorită „unităţii dintre rude”. Nu în ultimul rând, el a ţinut să precizeze că averea condamnatului nu va fi sechestrată pentru câteva sute de mii de dolari.

Steaua are o conducere, un manager general, este pus un preşedinte. Dacă are nevoie de sprijinul nostru, cu MM şi Valeriu Argăseală, vor avea sprijinul nostru. Nu este treaba noastră să conducem un club. E greu să joci rolul unui tată. Pot să joc rolul de unchi, sigur mama lor, matuşa lor, la noi este altfel, este o unitate mai mare între rude. Are nepoţi care se ocupă de afacerile familiei, nu sunt probleme. Averea lui Gigi Becali nu poate fi sechestrată pentru 300-400.000 de dolari„, a conchis Victor Becali.