Victor Becali, din nou în faţa INSTANŢEI. Cu ce probleme se confruntă fostul agent FIFA

Victor Becali va apărea în faţa judecătorilor, joi, într-un proces deschis chiar de el împotriva Admistraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Ilfov şi Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Bucureşti.

06 apr. 2020, 05:32
Victor Becali, din nou în faţa INSTANŢEI. Cu ce probleme se confruntă fostul agent FIFA

Victor Becali contestă o decizie de impunere emisă pe 27.10.2017 şi speră, astfel, să demonstreze că autorităţile l-au taxat în mod eronat, pentru a recupera banii virați către stat.

Acum doi ani, Victor Becali a câştigat un proces similar cu instituţiile date în judecată recent, însă acestea au declarat apel, anul trecut, aşa că procesul a luat-o de la capăt, la Tribunalul Ilfov.

Victor Becali îşi povesteşte viaţa din puşcărie: „Tot cu cumetrii, cu fratele, cu naşul, cu nu ştiu cine”

Victor Becali a mai ajuns în fața judecătorilor şi anul trecut, din cauza unei sancțiuni contravenționale pe care a primit-o de la Poliția Rutieră. DIn păcate pentru el, sentinţa nu i-a fost favorabilă: „Respinge plângerea contravenţională formulată de petentul BECALI VICTOR în contradictoriu cu intimata DIRECŢIA GENERALĂ DE POLIŢIE A MUNICIPIULUI BUCUREŞTI- BRIGADA RUTIERĂ împotriva procesului-verbal seria PBX nr. 770298 din 10.12.2018, ca neîntemeiată. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicarea hotărârii, care se depune, sub sancţiunea anulării, la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti”.


loading...