Victor Becali RUPE TĂCEREA. Despre prima zi la puşcărie: „Şoc total! Dacă nu înţelegi unde eşti e foarte greu”

Victor Becali a povestit pentru GSP LIVE cum a fost viaţa după gratii.

16 ian. 2019, 09:20
Victor Becali RUPE TĂCEREA. Despre prima zi la puşcărie: „Şoc total! Dacă nu înţelegi unde eşti e foarte greu”

Victor Becali a fost eliberat după ce a ispăşit patru ani şi jumătate de închisoare ca urmare a condamnării din „Dosarul Transferurilor”.

„Nu m-am gândit niciodată să plec, mi-am asumat pedeapsa, m-am dus şi m-am predat, nu am plecat nici in Guatemala, nici în Costa Rica.  Poate că aş fi putut şi eram liniştit, dar nici eu nici fratele meu nu am vrut să facem asta. M-au condamnat, m-am predat, mi-am executat pedeapsa, chiar mai mult decât trebuie şi asta a fost. Am executat 5 ani şi 5 luni, cu tot cu recurs compensatoriu”, a spus Victor Becali.

Victor Becali a fost internat de URGENŢĂ la SPITAL. Ce s-a întâmplat cu fostul agent FIFA

„Trebuia să execut 36-37 de luni din 45, dar am stat 54 de luni. După condamnare, mi-am dat seama că am mult mai puţini prieteni decât credeam, dar ăsta a fost un lucru bun. M-am lămurit că mulţi pe care îi consideram prieteni nu erau de fapt prieteni. Acum îi pot număra pe degete. Unii dintre ei sunt oameni la care nu mă aştepta, Am văzut şi pe la emisiuni oameni cărora le-am făcut mult bine şi care se feresc acum să-mi pronunţe numele. Unii nu-şi mai aduc aminte cine i-a transferat se pare”, a mai spus fostul agent FIFA.

Victor Becali, IMAGINI INEDITE. Cum a fost surprins fostul impresar când toată lumea îl credea la PUŞCĂRIE

Victor Becali a povestit care a fost impactul atunci când a păşit pentru prima dată în închisoare: „A fost un şoc total în prima zi. Am mers la Poarta Albă, m-am predat, m-au cazat. Nu e nici iadul pe pământ, dar nu e nici o plăcere să fii acolo. Cu cât înţelegi mai repede unde eşti cu atât îţi va fi mai uşor. Dacă stai să te gândeşti…cine am fost, unde am ajuns…nu iese bine. Dacă nu înţelegi unde eşti e foarte greu. Am vorbit cu fratele meu şi ne-am zis: trebuie să uităm cine am fost, ne facem pedeapsa şi asta este.  Celulă de 11 metri pătraţi, patru paturi şi un grup sanitar unde dacă nu erai atent şi te întorceai brusc, spărgeai faianţa cu cotul. La Poarta Albă am stat şi 12 oameni în celulă. Nu au fost condiţii de lux aşa cum s-a scris”.