Victor Ciutacu a reacționat după ce platforma de vaccinare a picat din prima zi: ”Nu se găsește nimeni să-l dea afară pe nătărăul care răspunde la porecla Gheorghiță-vaccin?”

Jurnalistul Victor Ciutacu a reacționat după ce platforma de vaccinare COVID a picat chiar din primele clipe în care a fost disponibilă.

16 ian. 2021, 13:14
Victor Ciutacu a reacționat după ce platforma de vaccinare a picat din prima zi: ”Nu se găsește nimeni să-l dea afară pe nătărăul care răspunde la porecla Gheorghiță-vaccin?”

Victor Ciutacu a reacționat după ce platforma de vaccinare a picat din prima zi. În Capitală și în Cluj deja nu mai sunt locuri disponibile pentru administrarea vaccinului COVID, în timp ce în alte județe din țară rămân doze disponibile, iar doritorii se pot vaccina, deși nu fac parte din etapa a doua de vaccinare.

Citește și: Nici la Cluj nu mai sunt locuri pentru vaccinare. Vlad Voiculescu: „Nu mai sunt locuri, lucru îmbucurător”

Jurnalistul s-a dezlănțuit pe rețelele sociale după ce platforma de înscriere a picat, iar în Capitală nu mai există locuri libere pentru persoanele care doresc să se vaccineze. Victor Ciutacu crede că Valeriu Gheorghiță, medicul responsabil de campanie, trebuie să fie demis cu celeritate.Reamintim că în cadrul etapei a doua se pot imuniza persoanele de peste 65 de ani, persoanele cu boli cronice și personalul din domeniile esențiale.

Victor Ciutacu a reacționat după ce platforma de vaccinare a picat din prima zi: „Chiar nu se găsește unul să-l dea afară pe nătărăul ăla rujat și pensat care răspunde la porecla de Gheorghiță-vaccin? Înțeleg că e musai nevoie de un țap ipășitor și că generalul de pluș Ciucă a găsit în piață neghiobul perfect, dar zău că a venit momentul sacrificiului ritualic. Trimiteți omul la cosmetică și scutiți-l de chin, se zvârcolește degeaba”, a scris Ciutacu pe Facebook.

Valeriu Gheorghiţă anunţă epuizarea locurilor pentru vaccinare din Bucureşti

Valeriu Gheorghiţă a declarat vineri seară că locurile pentru vaccinare în etapa a doua s-au epuizat în Bucureşti, ceea ce ar însemna, teoretic, că persoanele care vor să se programeze trebuie să aştepte o perioadă de 20 de zile.

Acesta a explicat, la Digi24 că programările se fac pe perioade de câte 20 de zile, astfel încât cei care au primit prima doză să aibă asigurat şi rapelul, dar a asigurat că în zilele următoare se va reevalua situaţia din Capitală, fiind posibilă o suplimentare a numărului de doze.