Victor Ciutacu are COVID: Dacă nu crăp, ne vom revedea la televizor

Victor Ciutacu a anunțat că a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Jurnalistul a intrat deja în izolare. "Nu mă tăvălesc deloc în chinuri, am trecut doar printr-un frison, dacă mă ajută Dumnezeu și organismul, sper să fie doar atât", a scris Victor Ciutacu.

26 nov. 2020, 14:45
Victor Ciutacu are COVID: Dacă nu crăp, ne vom revedea la televizor

Victor Ciutacu are COVID. Anunţul a fost chiar de jurnalistul România TV pe Facebook.

”Orice moment vine la un moment dat; nu neapărat cel oportun, dar asta e. Așa că fac aici cuvenitul anunț: deci, da, tocmai am fost testat pozitiv. Nu mă tăvălesc deloc în chinuri, am trecut doar printr-un frison, dacă mă ajută Dumnezeu și organismul, sper să fie doar atât. Mi-am anunțat contacții, sunt izolat la domiciliu, separat la interior prin trasee bine definite de ilustra-mi soție. Care a fost testată negativ.

După cum am mai anunțat într-o confesiune anterioară, cred în existența virusului ucigaș. Nu mă închin la el, că încă nu mi-a luat și mințile, doar că acum îl și simt aproape de mine; neplăcut și inconfortabil de aproape. Și, înainte să se repeadă propaganda să dea cu ghioaga, am și purtat intens masca, lucru ușor de probat cu mărturii ale colegilor și ale șoferilor de Uber. Dacă mă întrebați pe mine, fără să pot jura, am indicii că l-am luat pe carcalac de la un bun prieten. Doctor, purtător aproape obsedat de mască”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Victor Ciutacu are COVID: Dacă nu crăp, ne vom revedea la televizor, o perioadă, pe skype

„N-am de gând să fac aici reality show cu viața și cu sănătatea noastră, așa că nu vă așteptați la update-uri psihotice. Dacă nu crăp, ne vom revedea la televizor, o perioadă, pe skype. Dacă mă prăbușesc, încerc să-mi scriu în avans un necrolog mișto, că am talent la asta. Dar, dat fiind că nu mi-am încheiat socotelile și nu mi-am achitat toate datoriile, înclin să cred (și sper) că voi duce povestea pe picioare.

N-am sfaturi înțelepte să vă dau. Nu cred că aveți nevoie de mine să vă spălați pe mâini și să purtați (au ba) mască. Dar, în locul strategilor comunicaționali ai puterii politice, m-aș feri să diseminez mesajul „purtați mască, protejați-vă” prin intermediul celor care tocmai anunță că au fost infectați.”, a mai scris Victor Ciutacu.

Citeşte şi: Bilanţ coronavirus 26 noiembrie. Peste 9.000 de cazuri noi COVID-19 şi 171 decese noi în 24 de ore. RECORD la ATI