Victor Ciutacu: ”Cătălin Tolontan va fi plătit din banii Huawei?! Sunt buni și banii chinezilor. Aștept cu interes viitoarele articole susținute de Gazprom”

Jurnalistul România TV, Victor Ciutacu, a șters pe jos cu Cătălin Tolontan, fostul redactor șef al tabloidului Libertatea, după ce s-a aflat că acesta s-a mutat cu acoliții săi la Hotnews.ro, publicație sponsorizată de gigantul chinez Huawei, considerat un pericol la adresa securității României din cauza suspiciunilor privind implicarea Chinei în activități de spionaj în țara noastră.

01 mart. 2024, 17:17
Victor Ciutacu: ”Cătălin Tolontan va fi plătit din banii Huawei?! Sunt buni și banii chinezilor. Aștept cu interes viitoarele articole susținute de Gazprom”

Victor Ciutacu: ”Cătălin Tolontan va fi plătit din banii Huawei?!” În ziua în care România a interzis participarea gigantului Huawei la licitațiile privind extinderea rețelei 5G din țară, Victor Ciutacu s-a declarat surprins de faptul că fostul deontolog de la Libertatea va merge la Hotnews pentru a deservi intereselor obscure ale chinezilor.

Citeșe și În slujba partidului (Ep.3)! Tolontan lăsat în ofsaid de USR! Cătălin Drulă a recunoscut că și-a comandat și plătit apariții în tabloidul Libertatea! Jumătate din bugetul USR a mers la Ringier! Cum arată rețeaua de firme prin care Cătălin Tolontan ia bani “sub acoperire” de la USR?!

Victor Ciutacu: ”Cătălin Tolontan va fi plătit din banii Huawei?!”

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Ciutacu a subliniat că atunci când ministrul Adrian Câciu a avut un contract comercial cu cei de la Huawei, întreaga propagandă din România a sărit în aer, însă acum că Tolontan s-a angajat să devină vasalul chinezilor, nimeni nu mai spune nimic.

Motivul este unul extrem de simplu: Pentru că fostul redactor șef de la Libertatea s-a angajat fix la cei care au declanșat războiul de gherilă împotriva ministrului Câciu, și care între timp au aflat că sunt buni și banii chinezilor.

Mai mult, jurnalistul România TV a ținut să precizeze că așteaptă cu interes să vadă și viitoarele articole scrise de Tolontan și acoliții săi, susținute de Gazprom, pentru că până la urmă după cum a spus celebrul împărat roman Vespasian: Banii nu au miros!

”Când ministrul Adrian Câciu, pe atunci particular, a avut un contract comercial cu Huawei, a luat propaganda foc. Când oficina are nevoie de bani să-l aduca pe Tolontan cu tot cu acolitii, sunt buni și banii chinezilor. Aștept cu încredere și interes viitoarele articole susținute de Gazprom. Deși pe partea de gaze e mai în temă cuplul Tăpălagă-Pantazi.

P.S. Între timp, guvernul din care face parte Câciu a dat cu flit chinezilor de la Huawei la împărțirea plăcintei 5G”, a scris Victor Ciutacu pe pagina sa de Facebook.

Citește și În slujba partidului (Ep.2)! Ipocrizia lui Tolontan continuă! Tabloidul Libertatea acuză PSD ca și-a plătit un articol în cel mai mare ziar economic din Austria în timp ce Cătălin Tolontan și echipa iau 2.000 de euro pentru o știre pozitivă de la USR!