Victor Ciutacu: „Dă antrenori afară, se enervează când nu se dau adversarii la o parte. Nu, nu e Gigi Becali”

Cristina Neagu a fost luată în colimator de Victor Ciutacu după scandalul de la meciul dintre CSM Bucureşti şi echipa din Zalău.

27 mai 2022, 13:14
Victor Ciutacu: „Dă antrenori afară, se enervează când nu se dau adversarii la o parte. Nu, nu e Gigi Becali”

Victor Ciutacu intră pe semicerc după ce handbalista Cristina Neagu, 33 de ani, a lansat acuzații grave la finalul victoriei obținute de CSM București la Zalău, scor 26-24, rezultat care menține lupta pentru titlu din Liga Florilor deschisă.

Victor Ciutacu o ironizează pe Cristina Neagu și face o paralelă între handbalista „tigroaicelor” de la CSM București și Gigi Becali, patronul celor de la FCSB. „Face echipa, dă antrenori afară, se enervează când nu se dau adversarii la o parte să câștige fără luptă. Nu, nu e Gigi Becali, e Cristina Neagu.

Victor Ciutacu, stupefiat de indiferenţa românilor în faţa valului de scumpiri: „Ne ducem în cap cu audienţele când vorbim de creşterile uriaşe de preţuri”
Care, însă, o face pe bani publici, nu din vânzări anterioare ca latifundiarul”, a scris Ciutacu, pe contul său de Facebook.

Cristina Neagu, acuzații de blat la adresa Rapidului și a lui Tadici
CSM București a fost aproape să piardă titlul în meciul de ieri, de la Zalău. „Tigroaicele” au fost conduse la pauză cu 15-12, dar au revenit dramatic pe final.

Cristina Neagu a lansat un atac fără precedent la finalul meciului câștigat de CSM București, 26-24, împotriva lui HC Zalău. Interul stânga a lăsat să se înțeleagă că formația lui Gheorghe Tadici a lăsat-o mai ușor în disputele cu Rapid, dar a criticat și maniera de arbitraj a băimărenilor Alin Gherman și Adrian Moldovan.

În ultima rundă, CSM București primește vizita celor de la Baia Mare, iar Rapid joacă la Râmnicu Vâlcea. Meciurile decisive sunt programate duminică, 29 mai, de la ora 15:30

Nu e pentru prima oară când realizatorul TV Victor Ciutacu o ia în colimator pe Cristina Neagu. În decembrie 2020, invitat la GSP Live, Ciutacu a avut câteva comentarii critice la adresa hanbdalistei, dar și la adresa Simonei Halep: „Nu am nimic cu Simona Halep și Cristina Neagu, amândouă sunt niște talente uriașe, dar au ajuns să își fie dăunătoare lor însele și angrenajelor în care teoretic ar trebui să funcționeze ca rotițe.

Victor Ciutacu: Rolul nefast al maimuței de televizor în epoca de aur a Clanului Sportivilor patrioți
Cristina este mult prea orbită de lumea asta a marketingului, în care nici măcar nu strălucește, că nu are contracte ca Messi și Ronaldo, dar încearcă și reușește să obțină niște venituri din chestia asta. Handbalul mi se pare o chestie auxiliară cu care să vândă băuturile energizante, cardurile de credit și așa mai departe”, a spus Victor Ciutacu.