Victor Ciutacu, despre dezvăluirile prinţului Harry: Dacă schimbi numele de sânge albastru cu Corduneanu sau Duduianu, te simți ca-n România profundă

Autobiografia prinţului Harry este cartea de non-ficţiune cu cele mai mari vânzări în ziua lansării. Cartea a atras atenţia în întreaga lume datorită dezvăluirilor sale privind acuzaţiile lansate de prinţul lui Harry la adresa tatălui său, regele Charles al III-lea, mamei sale vitrege, Camilla, şi fratelui său mai mare, prinţul William.

10 ian. 2023, 23:22
Victor Ciutacu, despre dezvăluirile prinţului Harry: Dacă schimbi numele de sânge albastru cu Corduneanu sau Duduianu, te simți ca-n România profundă
Victor Ciutacu, despre dezvăluirile prinţului Harry

Victor Ciutacu a comentat picanteriile regale scoase de sub preş de Prinţul Harry în cartea sa autobiografică. „Dezvăluirile suculente făcute, în cartea proaspăt lansată și în interviurile-suport de PR, de prințu’ ăl mic ne arată nimic altceva decât o familie a cărei singură legătură cu noblețea sunt titlurile moștenite. Plus, mă scuzați că uitasem, tradiția îngropăciunilor fastuoase, opulente, sfidătoare. În rest, dacă schimbi numele de sânge albastru cu Corduneanu sau Duduianu, te simți ca-n România profundă. Nici urmă de aristocrație, de aleasă creștere, de comportament de clasă. Sigur, probabil pare o surpriză pentru ăia care și-au făcut chip cioplit din zisele altețe regale. În esență, circ, mahala, goană după privilegii pe banii fraierilor plătitori de taxe și impozite. Măcar la noi epigonii marilor făuritori de clanuri interlope nu stau la mâna statului, își produc singuri sursele de venit”, a scris Victor Ciutacupe Facebook.

Ce cadou îndrăzneț a primit Kate Middleton la nuntă de la cumnatul ei, Prințul Harry

Volumul de memorii al prinţului Harry, intitulat „Spare” („Rezerva”), este cartea de non-ficţiune cea mai rapid vândută vreodată în ziua lansării, a anunţat marţi Sky News citând editorul, care a precizat că a înregistrat până acum vânzări de 400.000 de exemplare din ediţiile pe hârtie, ebook şi audio.

Editura Penguin Random House a declarat că volumul de memorii al ducelui de Sussex „a depăşit chiar şi aşteptările noastre cele mai optimiste”, adăugând că singurele cărţi care s-au vândut mai mult în prima zi a lansării lor au fost romanele din seria Harry Potter.

Controversata autobiografie a prinţului Harry, a cărei ediţie în limba spaniolă a fost pusă din greşeală în vânzare mai devreme decât fusese planificat, a fost lansată în mod oficial marţi, numeroşi cititori aşteptând la coadă pentru a achiziţiona un exemplar.

Prințul Harry ar fi fost atacat fizic de fratele său William, după cum a afirmat acesta în autobiografia care va fi publicată săptămâna viitoare

Cartea a atras atenţia în întreaga lume datorită dezvăluirilor sale privind acuzaţiile lansate de prinţul lui Harry la adresa tatălui său, regele Charles al III-lea, mamei sale vitrege, Camilla, şi fratelui său mai mare, prinţul William.

Harry spune, de exemplu, că a fost bătut de fratele său, prinţul moştenitor William, în 2019, că a ucis 25 de oameni în Afganistan sau că a luat droguri.