Victor Ciutacu, despre episodul de la nuntă când Traian Băsescu l-a închis în baie: „S-a încheiat apoteotic cu o horă în care s-au încins nea Traian, nea Gigi și inevitabilul Serghei Mizil, care astăzi ar fi rupt pe tiktok”

Victor Ciutacu a povestit recent episodul mai vechi de la nunta unui prieten, unde el și Serghei Mizil au fost închiși în toaletă de Traian Băsescu.

14 dec. 2023, 12:07
Victor Ciutacu, despre episodul de la nuntă când Traian Băsescu l-a închis în baie: „S-a încheiat apoteotic cu o horă în care s-au încins nea Traian, nea Gigi și inevitabilul Serghei Mizil, care astăzi ar fi rupt pe tiktok”

S-a întâmplat în urmă cu mai mulți ani, în vara lui 2012. Victor Ciutacu și Serghei Mizil au fost prezenți la aceeași nuntă a unui prieten comun și stăteau cu familiile la aceeași masă.

Citește și Gest impresionant al lui Ion Ţiriac pentru victimele cutremurului din Turcia. Suma uriaşă donată de miliardarul român

„Iar face carieră în social media povestea spumoasă a prietenului meu Serghei Niculescu-Mizil despre nunta la care SPP ne-a încuiat pe amândoi în WC. E o chestie repetitivă, la câțiva ani bubuie, se re-viralizează și fiecare mai pune ceva de la el. Asta fiindcă podcasterii n-au nici imaginație, nici background și-l întreabă pe al meu aceleași lucruri.

Cu regretul că stric entuziasmul unora care descoperă apa caldă de la bloc, istoria s-a scris cam așa. Eram la nunta unui prieten comun, stăteam (cu familiile) la aceeași masă. Habar n-aveam cine e mireasa, atunci o cunoscusem. Multă lume politică, lăutari de soi, locație pretențioasă și la modă, însă nu era nimic care să mă surprindă. Până când au început să mișune sepepiștii, alții decât eventualii aghiotanți ai potentaților portocalii ai momentului. Când a apărut și cameramanul oficial Sorin Mișcoci, a început să mi se ridice ceața de pe ochi. Nu trebuia să fii geniu ca să deduci că o să apară și Traian Băsescu. Pentru că, să vezi surpriză, m-a lămurit țiganu-n hohotele de râs ale asistenței, mireasa era șefa de cabinet a Tiranului. Ceea ce, repet, depășea puterea mea de cunoaștere.

În esență, ne-a apucat pisarea, fatalitate, când trebuia să ajungă Jucătorul. Și ne-am dus la WC, că aveam și noi o etate și prostatele bătrâne. Fix când eram noi unde merg regii pe jos, a apărut alaiul. Și sepepiștii zeloși ne-au încuiat înăuntru și au stins lumina. Restul poveștii, cu pișatul pe pantofii omului care se juca la întrerupătoare, îl știți de la omul de artă, cultură și televiziune. Ce nu v-a spus el e că, după mulți ani de atacuri reciproce, a fost prima oară când am schimbat câteva cuvinte politicoase cu președintele momentului și că nunta s-a încheiat apoteotic cu o horă în care s-au încins nea Traian, nea Gigi și inevitabilul Serghei Mizil, care astăzi ar fi rupt pe tiktok. End of story…”, a povestit Victor Ciutacu pe pagina lui de Facebook.

Serghei Mizil a povestit, în urmă cu ceva vreme, același episod. „Ne-am dus la toaletă și ne-au închis, și pe mine, și pe Ciutacu. Cum să închizi doi oameni acolo? Când am ieșit afară, a zis unul: „A spus (Traian – n.r.) Băsescu să vă închidem aici”. În primul rând, ăla e ziarist. Ce să îi facă, să îi dea o flegmă? De asta sunt așa pornit. Ei aveau în cap că, dacă sunt cu Victor Ciutacu la masă, ce? Eram la nuntă la un prieten. Pe mire l-am crescut de mic. Naș, Victor Becali, fratele meu. Ce puteam să fac? Să mă urc pe masă și să strig: „Băsesculeee!”? Ce să fac?!”, a spus Serghei Mizil, la podcastul lui Gojira.

„La aceeași nuntă, a venit unul (din partidul lui Traian Băsescu – n.r.) și mi-a închis lumina. Ce crezi că am făcut? Am făcut pe el. I-am zis că nu văd. Asta s-a întâmplat acum câțiva ani”, a continuat Mizil.

Citește și Cât de sensibil este, de fapt, Cristi Borcea. Ce face milionarul când crede că nu îl vede nimeni: „În fața copiilor totul e pozitiv”