Victor Ciutacu, despre legătura dintre Arafat şi Bădălău şi cum l-a călcat DNA pe unul din „apostolii” pandemiei

Gazda emisiunii Punctul culminant de la România Tv vine cu dezvăluiri incredibile în scandalul Bădălău, dar remarcă şi primul dosar al DNA legat de pandemie trimis în instanţă.

29 nov. 2022, 21:37
Victor Ciutacu, despre legătura dintre Arafat şi Bădălău şi cum l-a călcat DNA pe unul din „apostolii” pandemiei

Victor Ciutacu vine cu noi dezvăluiri în scandalul politic al momentului! „Parlamentul a fost convocat de urgenta pe 5 decembrie, desi teoretic se convenise ca va fi zi libera, pentru o sedinta extraordinara. Singurul punct pe ordinea de zi este revocarea lui Nicolae Badalau, aflat in arest preventiv, din functia de vicepresedinte al Autoritatii de Audit a Curtii de Conturi. Anuntul precipitat, venit in urma unei decizii politice a PSD, excede cadrul legislativ de functionare a Curtii de Conturi, unde se specifica faptul ca mandatele membrilor devin nule de drept doar in cazul trimiterii in judecata penala a acestora. Dincolo de evidentul efort al formatiunii social-democrate, care incearca sa dezlipeasca scandalul de coruptie in care este implicat fostul sau presedinte executiv de imaginea „noului PSD„, socheaza o informatie obtinuta in exclusivitate si confirmata de Romania TV.”, a declarat Victor Ciutacu la Punctul Culminant.

Victor Ciutacu, virulent după ce ICCJ a stabilit că restricțiile COVID au fost abuzive. Atac la adresa lui Arafat: „A acționat împotriva poporului / De ce mai e în funcție?” (VIDEO)
„In lunile premergatoare arestarii lui Nicolae Badalau, Autoritatea de Audit a intocmit, in urma controalelor pe care le-a facut, in jur de 10 lucrari privind cheltuirea discretionara si presupus ilegala a banului public prin achizitii publice efectuate de entitati din coordonarea sau subordinea directa a Departamentului Situatiilor de Urgenta condus de Raed Arafat. Toate acestea au fost transmise, sub forma de sesizari oficiale, Directiei Nationale a Anticoruptie. Care n-am auzit sa ancheteze oficial neregulile financiare uriase semnalate de Curtea de Conturi, dar care, pura coincidenta, l-a saltat si l-a bagat la beci pe Nicolae Badalau”, a mai spus Victor Ciutacu.

Victor Ciutacu, mesaj devastator după ultima razie DNA în rândul PSD: „Nici liberalii n-ar trebui să doarmă liniştiti”

Victor Ciutacu vine cu scadenţa şi în scandalurile pandemiei. „Soc si groaza pe teritoriul de lupta impotriva coruptiei. Astazi a venit anuntul care baga spaima-n cioclii pandemiei. Unul dintre simbolurile restrictiilor Covid, doctorul epidemiolog timisorean Virgil Musta, a fost trimis in judecata de DNA pentru instigare la abuz in serviciu cu obtinere de foloase necuvenite. Concret, medicul devenit celebritate nationala in timpul isteriei Covid este acuzat de anchetatori ca ar fi folosit asistentele medicale din subordine pentru a drena pacientii veniti sa se testeze catre clinica particulara pe care o patroneaza. Entitate medicala care functiona in interiorul spitalului de stat unde acesta e sef de sectie si purtator de cuvant si care a decontat majoritatea costurilor prin Casa Nationala a Asigurarilor de Sanatate. Foarte interesant este ca, desi anchetatorii DNA reclama un prejudiciu de peste 170.000 lei, spitalul Victor Babes din Timisoara nu s-a constituit parte civila”, a spus Victor Ciutacu marţi seară la România TV.