Victor Ciutacu, despre scandalul pariurilor: „Ați înțeles, sărăciilor? l-a ajutat cu nişte bani, 40.000 de euro!”

Mama lui Radu Druguşin, Svetlana Simion, a confirmat că Radu Drăgușin i-a oferit bani cu împrumut lui Fagioli, pentru că acesta din urmă a dorit să își cumpere un ceas marca Rolex."„50.000 de euro este un ceas Rolex. În lumea aceasta a fotbaliştilor, 40.000 de euro nu reprezintă chiar o sumă atât de mare, cu toată lipsa de modestie. Dacă vorbeam de un milion de euro, probabil ne-am fi făcut griji".

18 oct. 2023, 21:06
Victor Ciutacu, despre scandalul pariurilor: „Ați înțeles, sărăciilor? l-a ajutat cu nişte bani, 40.000 de euro!”

Victor Ciutacu intr-n joc de glezne şi comentează ultimul scandal cu bani, pariuri şi mame grijulii de fotbalişti. „Ne-a transmis mama lu’ unu’ Drăgușin, cea mai periculoasă rezervă neutilizată la Juventus, acum cel mai vândut din gură fotbalist român pe sițe-urile românești sponsorizate de firmele de pariuri, că nu-i mare lucru că fiu-său i-a împrumutat 40.000 euro unui coleg de echipă. Care i-a luat să-i joace la pariuri ilegale. Și că nici nu-i vreo sumă, a crezut copilul că pariorul vrea să-i ia un biet Rolex mă-sii cadou. Ați înțeles, sărăciilor?”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook. 

România – Andorra 4-0. Naţionala tricoloră este lider în grupa din preliminariile Euro 2024 UPDATE: Belarus, 3-3 cu Elveţia!

Radu Drăguşin apare în scandalul pariurilor din Italia. Prima reacţie a fundaşului echipei naţionale înainte de a fi audiat de procuratură

Radu Drăguşin, implicat în scandalul pariurilor din Italia. Lovitură de teatru: numele lui Radu Drăgușin, considerat cel mai valoros fotbalist român grație cotei sale de piață, apare în scandalul pariurilor din Italia.

Nicolo Fagioli, fotbalistul celor de la Juventus Torino, și-a recunoscut vinovăția, iar pentru că a colaborat cu autorităţile s-a ales cu o pedeapsă mai blândă şi va fi suspendat timp de şapte luni din competiții, după care, timp de cinci luni, va fi obligat să urmeze un program de reabilitare, care să îl ajute să scape de dependența de jocuri de noroc. Acesta a făcut o dezvăluire șoc în timpul audierilor şi a spus că a luat bani de la Radu Drăgușin pentru a paria, pe când erau colegi de echipă! „I-am rugat pe Federico Gatti și  Radu Drăgușin să îmi împrumute bani, dar am promis că voi plăti pe toată lumea”, a dezvăluit Niclo Fagioli, potrivit La Gazzetta dello Sport.

Radu Drăgușin nu mai este la Juventus, evoluând acum pentru Genoa, dar va fi chemat la procuratură, pentru a da declarații.

Citeşte şi: Nou scandal în fotbalul din Italia! Doi fotbaliști de națională, reținuți chiar în timpul antrenamentului Squadrei Azzurra

„Am văzut că i-a pronunțat Fagioli numele. E o prostie să fie legat numele lui de cazul acesta de pariuri. Radu îl împrumuta cu bani, asta e adevărat. Probabil că se vedea oricum și legătura de pe card cu banii pe care îi dădea. Radu nu a pariat niciodată, nu are legătură cu așa ceva. El îl știa pe Fagioli de la copiii lui Juventus și, dacă a putut, normal că l-a ajutat cu bani, ca un amic”, a declarat Florin Manea, impresarul lui Radu Drăguşin, pentru ProSport.

„Am vorbit și cu Radu. Mi-a zis Radu că nu știa nimic de pariuri, mi-a zis că lui i-a zis că vrea să-și ia un ceas. Îl știa de la juniori și de aia i-a dat suma respectivă. L-a „ars” și pe el de bani, că nu i-a dat înapoi, deși a zis că o să îi dea. Din ce am înțeles eu de prin Italia are vreo două sau trei milioane de euro datorii. Mi-a zis să vă dau declarație din partea lui că nu a jucat niciodată în viața lui la pariuri. Și-a ajutat un coleg, atâta tot”, a mai spus Florin Manea.

„Dacă Drăgușin știa pentru ce sunt banii, s-a nenorocit. Dar eu nu cred că știa, pentru că el e un băiat cu capul pe umeri. Ce a făcut? I-a dat niște bani împrumut unui coleg. Ăia trebuie să aibă probe clare și nu cred că se pune problema. Doar nu o fi prost să recunoască și dacă știa că ăla pariază! Ce treabă are el? L-a ajutat cu niște bani, ce mare lucru?”, a declarat şi Dumitru Dragomir.