Victor Ciutacu, despre „tefeliştii” pensionari: „Ori sunt osteniți și stau acasă pe bani mulți, ori sunt odihniți și nu ies la pensie”

Legea interzicerii cumulului pensiei cu salariul a fost votată, miercuri, de Camera Deputaților, și va merge la promulgare la președintele Iohannis.

28 iun. 2023, 22:15
Victor Ciutacu, despre „tefeliştii” pensionari: „Ori sunt osteniți și stau acasă pe bani mulți, ori sunt odihniți și nu ies la pensie”

Victor Ciutacu a comentat pensionarea prematură a tinerilor bugetari, care abia aşteaptă să se întoarcă în câmpul muncii. „În înțelegerea mea de om prost, statul a decis că anumite categorii socio-profesionale ies devreme la pensie, pe bani mișto, fiindcă-s ostenite dincolo de limite. De acuzat/judecat, de luptat cu vrăjmașii la fruntarii și dincolo de ele, de alergat hoți, mă rog, osteneală mood. Și, tot ca un om prost, nu pricep de ce, după atâta osteneală, oamenii se întorc în câmpul muncii. Ori sunt osteniți și stau acasă pe bani mulți, ori sunt odihniți și nu ies la pensie. Asta, sigur, dacă ar conta părerea mea de om prost…”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Victor Ciutacu: „Sper că tefeliștilor nu le e frică de CNA, de CNCD, de Tolontan și de colhozul zgomotos și petiționar format din cele 2000 de ONG-uri”

Victor Ciutacu, despre Prigojin şi Nicuşor Dan

„Dezamăgiți că noul lor idol a ratat planul de a instaura democrația la Moscova, reziștii românești de la Martorii lui Prigojin au trecut la noul obiectiv, glorificarea lui Nicușor Dan în lupta-i eroică pentru salvarea spațiilor verzi pline de gunoaie și de șobolani cât pisica. Ușor bizară asocierea personajelor susținute colectiv, dar or ști ăia de unitățile militare de profil de ce-i mână-n luptă pe detașați și infiltrați. Sigur, nu generalizez, Doamne ferește, proștii oricum merg cu turma. Pe ăștia nu-i nevoie să-i plătești sau să le dai ordinul de zi pe unitate. Trebuie doar să le dai impresia că-s importanți, că luptă pentru o cauză nobilă și că părerea lor contează”, a mai scris Victor Ciutacu pe Facebook.

EXCLUSIV Ciutacu ia pulsul ministerelor într-o singură zi. Sebastian Burduja, despre plafonarea preţului energiei: „Am insistat să menţinem măsura, până preţul de pe piaţa liberă va scădea sub cel plafonat”