Victor Ciutacu, după ce CTP l-a făcut pe Iohannis „belfer, profitor, lăfăit în lux”: Există o întreagă faună de vestitori periodici ai Apocalipsei!

Victor Ciutacu remarcă ziariştii, ca aceiaşi de fiecare dată, curajoşi în laude atunci când cineva e la putere şi mult mai curajoşi în a da cu bâta atunci când acelaşi lider a la pământ.

11 dec. 2023, 12:01
Victor Ciutacu, după ce CTP l-a făcut pe Iohannis „belfer, profitor, lăfăit în lux”: Există o întreagă faună de vestitori periodici ai Apocalipsei!

Victor Ciutacu face o analiză a unei anumite părţi a presei, care îşi leagănă condeiul încotro bate vântul puterii. „Belfer, profitor, lăfăit în lux. Sunt doar câteva dintre cuvintele în care-l caracterizează Cristian Tudor Popescu, autointitulatul Crucișător al presei românești, pe Klaus Werner Iohannis. Pe care, după cum el însuși recunoaște, ni l-a băgat pe gât, de bun, în 2014. Că Victor Ponta era rău și de la Sibiu venea lumina democrației românești.

Victor Ciutacu a sesizat CNCD după un derapaj al unui important membri CNA: „Domnul Mircea Toma a comis o gravă discriminare a unei minorități” VIDEO
Așa a făcut și cu Traian Băsescu. Și ăla era grozav în comparație cu pesediștii. Mai puțin cu Mircea Geoană, pe care recunoaște în treacăt, după 15 ani, că l-a consiliat. Ca și pe, surpriză, Vlad Voiculescu, clientul de moment al DNA, de care și-a adus aminte că-i cerea sfaturi organizat când era dregător la stat. Sigur, omul a consiliat benevol pe toată lumea, pentru binele țării, că banii n-aduc fericirea și CTP-ul trăiește cu aer”, a spus Victor Ciutacu în direct la România TV.

Victor Ciutacu: „Fix aşa au făcut și cu Jucătorul Băsescu”

„Specia asta de creatură umană devine tot mai insuportabilă. Și spun specie fiindcă eșuatul fost editorialist de forță de odinioară nu e singurul. Există o întreagă faună de vestitori periodici ai Apocalipsei. Exponentul bandei e unul Tăpălagă, venit și el de la Sibiu să se căpătuiască-n satul cu miniștri. Și care a luat-o pe urmele Crucișătorului, dar joacă-n altă ligă. Ce-i unește e că se bagă-n toate scrutinele, sunt jucători, pretind recunoaștere și ascultare. Dacă nu iese-n alegeri ăla pe care-l susțin ei, securiștii din spatele lor sau care-i plătește sub diverse forme, vine sfârșitul lumii, se termină democrația, seacă Dunărea și ninge-n Sahara. După ce ajunge ăla președinte, îl ling conștiincios cât e puternic, se bucură de toate onorurile și beneficiile pupincurismului și, la un moment dat, când jupânul începe să scârțâie pe la încheieturi, încep să-l mustre în crescendo”, mai spune Victor Ciutacu.

Citeşte şi:

Victor Ciutacu, reacție la plecarea lui Cătălin Tolontan de la Libertatea: „Nu poți să le spui că Moș Crăciun le-a adus libertate editorială. E nevoie să bage cineva cărbuni pe foc. Nici revoluțiile nu se mai fac pe frig; pe foame nici atât”

„Pe măsură ce genunchii ăluia se înmoaie și începe să nu mai conteze, îl calcă literalmente în picioare. Fără să aibă minimul de bun simț să-și recunoască public complicitatea la dezastru. Așa fac acum și cu fostul neamț suprem. Cu care șterg pe jos. Fix cum au făcut și cu Jucătorul Băsescu. Abia aștept să văd cine-i următorul…”, conchide Victor Ciutacu.