Victor Ciutacu, epitaf la moartea interlopului Costel Corduneanu: „Toată țara a intrat brusc în fibrilație! A căzut răpus de sabie Emi Pian și nu s-a mai omorât nimeni cu nimeni”

Este cod roşu în poliţie, se agită reţelele sociale, maneliştii îşi dreg vocile cu ou crud pentru că s-a stins voievodul Moldovei. Victor Ciutacu, asemenea lui Mugur Isărescu, crede că autorităţile ar trebui mai degrabă să facă o licitaţie pentru rezervele de ceai de tei.

17 apr. 2024, 12:29
Victor Ciutacu, epitaf la moartea interlopului Costel Corduneanu: „Toată țara a intrat brusc în fibrilație! A căzut răpus de sabie Emi Pian și nu s-a mai omorât nimeni cu nimeni”

„A murit Costel Corduneanu, fost luptător cu performanțe internaționale remarcabile și, ulterior, șeful al clanului interlop omonim. Toată țara a intrat brusc în fibrilație. Vezi Doamne, va fi urgie la Iași, acolo unde a trăit, unde a devenit celebru și unde familia-i organizează priveghiul și înmormântarea. Ambele faraonice, bineînțeles, ceremonii întinse pe trei zile, ca pentru Regele Moldovei, nu-i așa? Poliția anunță cod roșu de pericol infracțional, babele se indignează și scuipă-n sân la vederea covorului roșu întins în cinstea ilustrului mort, totu-i roșu.

Victor Ciutacu, paralelă între Costel Corduneanu şi Emi Pian

Sincer să fiu, nu pot să pricep de ce atâta agitație și indignare. A murit un om, Dumnezeu să-l odihnească! Interlop sau nu, depinde cum și-l amintește fiecare, tot la groapă se duce. Care-i nenorocirea că neamul lui vrea să-i cinstească memoria în tradiția etniei? O face pe bani publici? Nu! Dar da, evident că măreață capitală a Moldovei va fi desantată, tot conform tradiției, de diverși reprezentanți a ceea ce generic numim clanuri interlope. Mai mulți sau mai puțini, direct proporțional cu influența de care se mai bucură Cordunenii în lumea asta pestriță. Și ce? E prima înmormântare de gen din România? A căzut răpus de sabie Emi Pian și, după ce a luat foc republica pudicilor, nu s-a mai omorât nimeni cu nimeni. A negociat chestorul Vasilescu în biserică, a trimis ministrul Vela jandarmii cu garduri și măști de protecție, au încins neamurile grătarele, au venit regele Salam și epigonii să jelească pe sicriu și s-a terminat povestea. Nu tu bătăi, nu tu nenorociri, nu tu filmele proaste pe care le au în cap toți fătălăii”, a spus Victor Ciutacu la România TV după agitaţia legată de funeraliile lui Costel Corduneanu.

Victor Ciutacu, amănuntul care le-a scăpat „reziştilor” la filmul lui Ilie Năstase: „Jucați-o p-asta!”

„Nu văd de ce ar fi altfel acum. Pe de o parte, pentru că, sunt convins, Cordunenii rămași vii după ce s-a dus şeful costel Corduneanu au suficientă capacitate organizatorică să țină-n mână puhoiul de lume. Pe de altă parte, pentru că, după ce au văzut toate filmele cu mafioți pe casete video, zișii interlopi din România, dar mai ales căpeteniile lor, au învățat că, în lumea asta prost făcută și bine controlată, nu te răfuiești fizic la mort. Acolo te duci solemn, joci teatrul durerii, transmiți pe mutește mesajul și pleci. Abia după ce se termină oficial jalea reglezi ce ai de reglat. Dacă știu eu toate astea, e imposibil să nu le știe poliția și serviciul secret care păstorește lumea clanurilor. Dar nu-i mai interesant să vă țină agitați și înspăimântați? De ce? Fiindcă sunteți infinit mai ușor de controlat…”, a declarat Victor Ciutacu la România TV.

Victor Ciutacu: „Macovei condamnată, CTP autoejaculat de la Recorder, Halep julită la genunchi, rămânem fără valori”