Victor Ciutacu îi ironizează pe „apostolii pandemiei”: „Principalul lor beteşug comun e de natură psihică”

Realizatorul România TV Victor Ciutacu îi ironizează pe românii convinşi că măsurile restrictive impuse în timpul pandemiei au fost fără cusur şi care sunt convinşi că respectarea la literă a acestora ar fi făcut să nu fie înregistrate decese de Covid.

16 feb. 2022, 15:26
Victor Ciutacu îi ironizează pe „apostolii pandemiei”: „Principalul lor beteşug comun e de natură psihică”

Victor Ciutacu mai spune că cei pe care îi numeşte „apostolii pandemiei” se întrec în comentarii menite să se valideze unul pe altul.

„Mă deconectează să citesc comentariile compulsive ale apostolilor pandemiei la scrierile tematice și pline de patos ale colegilor de suferință. Se încurajează și se confirmă unii pe alții ca alcoolicii anonimi. Pare că principalul lor beteșug comun e de natură psihică. Toți simt nevoia să le fie confirmate alegerile, la fel cum toți sunt ferm convinși că, dacă lumea făcea fix ca ei, nu mai murea nimeni pe globul pământesc”, scrie Ciutacu pe Facebook.

În urmă cu o săptămână, Victor Ciutacu a avut o răbufnire pe Facebook, după ce o plângere pe care a făcut-o împotriva unei prezentatoare a postului Realitatea i-a fost respinsă de instanţă ca nefondată.

Citeşte şi: Alexandru Rafila: „E de bun-simţ să purtăm mască, nu este botniţă”. Cum va fi evitată decizia CCR VIDEO

„Un infractor condamnat definitiv, (sanchi) căutat pentru executarea pedepsei deși toată lumea știe unde e fizic, dat în urmărire internațională, debitează despre tine în direct toate mizeriile din lume în direct. Moderatoarea, pe tiră cu el, îi întărâtă, îl incită, postul titrează apăsat pe galben că ești un infractor, un corupt și că trebuie să stai 10 ani la beci. Nu se prezintă nici o probă, nici un indiciu, nici o declarație de susținere a valului de acuzații. Dai în judecată în civil postul, realizatorul, invitatul permanent și calomniatorul, că doar n-o să te duci cu ranga peste ei să-ți faci singur dreptate.

Mai mult decât atât, în timpul derulării procesului, invitatul permanent recunoaște că a fost comandă, că nu exista nimic pe care să se bazeze acuzațiile, admite asta în fața notarului, depune mărturie în instanță, acolo unde își prezintă public și scuzele pentru mârșăvia la care a fost părtaș în direct. Onorata instanță ia act și îți respinde ca neîntemeiată plângerea pe care ai depus-o. Acum stau și mă întreb ce se întâmplă dacă spun că mă piș pe sistemul românesc de justiție și pe toți ticăloșii care au construit cloaca asta. Sau dacă mă apuc să opinez în direct, fără nici o dovadă, că magistrații sunt șpăgari. Mă ia Miliția pentru că am ultragiat onorata instanță sau mă crede pe cuvânt? Sau, exact cum scrie în sentință, orice plângere împotriva mea ar fi neîntemeiată?”, a scris Ciutacu pe Facebook.

Citeşte şi: Se dau bani pentru orașele cu sisteme de termoficare. Veşti bune pentru românii care au îngheţat în apartamente


loading...
Partenerii noștri