Victor Ciutacu, mesaj către USR: „Scoateți rujurile, fardurile și poșetele din rastel și ieșiți la luptă în Piața Victoriei”

Vedeta România TV le atrage atenţia #rezisştilor că îşi pierd fanii: "Nu vedeți că nici măcar Chirilă nu se mai ostenește să iasă pentru voi?".

06 sept. 2021, 15:49
Victor Ciutacu, mesaj către USR: „Scoateți rujurile, fardurile și poșetele din rastel și ieșiți la luptă în Piața Victoriei”

Victor Ciutacu îi critică virulent pe cei din USR PLUS într-un comentariu pe marginea crizei politice generată de dorința acestora de a-l demite pe premierul Florin Cîțu prin moțiune de cenzură.
„După ce au tăcut ca căcații-n tufe când au apărut documentele trecutului infracțional al lui Cîțu, trotinetarii și-au amintit subit că ratatul e și pârnăiaș, și țepar. Și urlă că PSD, partidul căruia numai că nu i-au dat foc la sediu, nu vrea să-i ajute să scape de făinos și să se întoarcă magicienii la cașcaval. Plus că mârâie nervos la fostul stăpân Iohannis. Marș la coteț, secta lu’ gleznuțe fine! Scoateți rujurile, fardurile și poșetele din rastel și ieșiți la luptă în Piața Victoriei. Sau nu mai vine nimeni după voi, că a retras securitatea multinaționalii în garnizoană și rămâne marele actor mic Manole să bea și să vorbească singur? Nu vedeți că nici măcar Chirilă nu se mai ostenește să iasă pentru voi?”,  a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

USR PLUS – Florin Cîţu a devenit dependent de putere, la fel ca Liviu Dragnea. Demisia!

Florin Cîţu a devenit dependent de putere, la fel ca Liviu Dragnea, afirmă USR PLUS într-o postare pe pagina de Facebook a alianţei, cerând demisia premierului şi postând şi o imagine în care fac o paralelă între Cîţu şi fostul lider social-democrat. Postarea vine după ce şi Florin Cîţu a comparat USR PLUS cu Liviu Dragnea, având în comun faptul că vor să-şi dea jos propriul Guvern.

”Florin Cîţu a devenit dependent de putere, la fel ca Liviu Dragnea. Prin deciziile luate în ultimele zile, Florin Cîţu a subminat reforma justiţiei şi a adoptat un nou program de jefuire a banilor publici. PNDL 3 nu este altceva decât o mită politică, prin care se irosesc sume colosale fără niciun fel de control. Asta a făcut şi Liviu Dragnea, la vremea lui. Nu a vrut să se încurce cu avizele legale şi de aceea l-a demis pe ministrul Justiţiei, care nu a vrut să execute ordinele şi să încalce legea”, consideră USR PLUS.

Victor Ciutacu aruncă bomba în scandalul momentului. „Unii vor sa fure banii. Ceilalți vor sa aibă procurorii”

Reprezentanţii USR PLUS afirmă că nu avem cum irosi 10 miliarde de euro de dragul alegerilor interne din PNL.
”USR PLUS nu va gira aşa ceva, indiferent de miza personală a lui Florin Cîţu, care este dispus, în goana după putere, să arunce ţara în criză. Astăzi, Florin Cîţu nu e cu nimic mai bun decât Liviu Dragnea. Demisia!”, potrivit unei postări de pe pagina de Facebooka a formaţiunii politice. Întrebat dacă mai poate PNL guverna alături de USR PLUS; Florin Cîţu a declarat că nu a crezut că vreodată se va repeta episodul în care Liviu Dragnea şi-a dat jos propriul Guvern.

Liderul deputaţilor USR PLUS: „Marcel Ciolacu a pus PSD la remorca lui Florin Cîţu. Totul e o perdea de fum prin care Florin Cîţu încearcă să se agaţe de scaun”

”Nu e vorba de moţiune. Am crezut că nu se va întâmpla în România să avem un al doilea Dragnea. Asta este. Nu poţi să spui niciodată, niciodată. Este tristă această moţiune USR- AUR şi cumva cred că vor trebui  să se gândească colegii de la USR să stai alături de ei ca oameni. Să stai alături de ei, să legitimezi un partid cum e AUR e chestie de onoare, de morală şi dacă nu mai avem nici onoare nici morală în România, atunci e  mai greu. Nu e vorba de guvernare. Totuşi, ca oameni, când stai şi te uiţi în oglindă şi vezi că stai lângă cei de la AUR care au avut un comportament îngrozitor împotriva românilor, aici e o analiză pe care trebuie să şi-o facă singuri”, a declarat Cîţu sâmbătă, la Timişoara.