Victor Ciutacu: „Nimeni nu poate să ne spună cât timp vom fi imunizaţi şi dacă vom fi imunizaţi. Nu o să întâlneşti doi doctori care să aibă aceeaşi opinie”

Jurnalistul România TV Victor Ciutacu a declarat joi seară că el şi familia lui nu sunt dintre cei care neagă existenţa noului coronavirus, dar referitor la vaccinare susţine că încă există multe semne de întrebare.

22 ian. 2021, 09:38
Victor Ciutacu: „Nimeni nu poate să ne spună cât timp vom fi imunizaţi şi dacă vom fi imunizaţi. Nu o să întâlneşti doi doctori care să aibă aceeaşi opinie”

Victor Ciutacu

, care a şi fost infectat cu virusul SARS-COV-2, declară că, deşi pandemia este una reală în opinia sa, reacţiile autorităţilor, în special ale celor române, au fost exagerate.

„Eu n-am fost dintre necredincioşii ăia care au spus că nu există COVID-ul şi după m-am lămurit pe pielea mea că există.

Sigur, mi s-a părut mult exagerată toată isteria asta mondială. Mi s-a părut absurd modul în care a abordat Guverul României relaţia cu virusul ucigaş şi cu proprii cetăţeni, dar nu sunt atât de nebun să susţin că e o invenţie care a oprit totuşi o planetă.

Dacă era numai la noi, aş fi spus că e o făcătură. S-a oprit şi la americani, s-a murit şi la americani. S-a petrecut şi la japonezi. Am înţeles că acum au nişte belele mari, că tot îi lăuda toată lumea că Japonia e miezul.

Victor Ciutacu recunoaşte că toată lumea a fost luată prin surprindere de virus

Prietenul meu, Badea (Mircea Badea, n.red) care are un cult pentru japonezi şi sud-coreeni că ei poartă mască dintotdeuna şi dacă poartă ăia, înseamnă că e bine.

Văd că japonezii sunt la una pas de a-şi anula Olimpiada. Ceva există, că e mână de om, că a mâncat şoarecele ăla liliacul sau liliacul pe şoarece…

Nimeni nu poate să ne spună cât timp vom fi imunizaţi şi dacă vom fi imunizaţi. Pare că întreaga omenire a fost luată pe nepregătite ca la noi la ninsoare.

Niciodată nu o să întâlneşti doi doctori care să aibă aceeaşi opinie.”, spune Victor Ciutacu.

Citeşte şi: Olivia Steer, nou mesaj-bombă pentru Mircea Cărtărescu: „Îi datorez scuze publice”