Victor Ciutacu: „Proprietatea nu doar că nu va mai fi sacră, ci va deveni iar un moft”

Victor Ciutacu face o analiză amplă despre pierderea proprietății în favoarea ocupanților, după ce ultimele cazuri au şocat opinia publică.

26 mart. 2024, 10:18
Victor Ciutacu: „Proprietatea nu doar că nu va mai fi sacră, ci va deveni iar un moft”

Victor Ciutacu este contrariat de ultime cazuri din spaţiul public, când proprietari de case s-au trezit cu locuinţele ocupate de străini. „Visul de acum câțiva ani al reziștilor tinde să se transforme în realitate mai repede decât ne-am putea închipui. Proprietatea nu doar că nu va mai fi sacră, ci va deveni iar un moft. La cum se scelerează omenirea, în ansamblul ei, drumul e ireversibil. Marxiștii au fost pistol cu apă pe lângă ce ne așteaptă. Măcar ăia se mai străduiau să păstreze niște vagi aparențe, se făceau că te despăgubesc, îți ofereau un acoperiș deasupra capului, în fine, jucau cu talent la alibi și mimau respectarea regulilor și a principiilor sociale. Ăștia, neo, n-au mamă, n-au tată. Traiul la comun e viața lor. Mâncăm împreună, dormim împreună, procreăm împreună, împărțim totul între noi, inclusiv partenerii de viață, indiferent de rasă, culoare, sex și preferințe. Lenin ar fi fost invidios pe ei…”, a spus Victor Ciutacu, în direct la România TV.

Victor Ciutacu, scandal de proporţii cu generalul Coldea: „Dacă au făcut-o ai tăi, te omor cu mâna mea!”

„Dacă scapi și nu te execută băncile, prin ratele și dobânzile sufocante întinse pe zeci de ani, care duc valoarea finală a unei locuințe dintr-o cutie de chibrituri la prețul unei vile cu piscină, sfatul meu e să tragi zăvoarele la blană. Armezi tot ce se cheamă protecție antifurt, pui capcane și te rogi la Bunul Dumnezeu să nu cumva să pună ochiul vreun trib migrator pe spațiul tău locativ. Apucă aborigenii să intre la tine-n spațiu, sănătate și un praz verde! Nu-i mai scoți de acolo nici cu miliția și câinii. Mândra Uniune Europeană, în special ea, mustește legislativ de grijă pentru cei fără de proprietăți. Că au contract de închiriere cu tine sau că au intrat prin efracție la tine-n casă, nici nu mai contează. Oamenii trebuie să aibă unde pune capul pe pernă, chiar dacă-i a ta. Să se acopere cu o pilotă, chiar dacă-i a ta. Și să mănânce dintr-o farfurie, chiar dacă-i a ta. Proprietatea de masă a început să încurce. D-aia e mai eficientă o perioadă de tranziție, cu haosul aferent cu tot, urmată de o concentrare ulterioară a proprietății în câteva mâini ferme. Absolut întâmplător, mâinile sunt ale celor care au inventat, consolidat și finanțează neomarxismul… „, mai spune Victor Ciutacu.

Victor Ciutacu: „Cum a ajuns Mihai Tudose femeia independentă din vârful listei Coaliţiei la europarlamentare”