Victor Ciutacu, revoltat după ce CNA a dictat noi sancţiuni aberante, la propunerea unui liberal anchetat în dosarul prostituatelor: „Are şi el dreptatea lui, că nici prostituatele nu fac copii cu clienţii lor”

Dupa trei luni in care activitatea Consiliului National al Audiovizualului (CNA) a fost blocata din cauza ca au expirat mai multe mandate, comisiile de cultura din Parlament au validat luni, 26 aprilie, inlocuitorii propusi.

27 ian. 2023, 17:01
Victor Ciutacu, revoltat după ce CNA a dictat noi sancţiuni aberante, la propunerea unui liberal anchetat în dosarul prostituatelor: „Are şi el dreptatea lui, că nici prostituatele nu fac copii cu clienţii lor”

Printre cei patru candidati votati de catre comisiile de specialitate se regasesc nume controversate. Astfel, din partea guvernului Orban a fost propus în CNA fostul deputat Ionel Palar, fost presedinte al PNL Bacau, cu patru mandate de deputat la activ. La alegerile locale din 2020, liberalul nu a mai prins un fotoliu in Parlament.

Trei sancţiuni în aceeaşi zi pentru România TV.

1. Amalia Bellantoni s-a filmat în coteţ, lângă scroafa cu pui. „Preţul” – 10.000 de lei

Ionel Palăr, membru CNA: „Mărturisesc că tot ceea ce am văzut, exceptând scena din coteţ, nu mă surprinde. Doamna Niculescu apără ceea ce trebuie să apere, dar nu-şi asumă nici dânsa ceea ce nu crede. Pe mine m-a îngrozit acea imagine. Mi s-a părut de un grotesc ieşit din comun… E o mare jignire adusă acelui animal.

2. Un material dspre marşul LGBT organizat în Bucureşti. Încă 10.000 de lei

3. Atacuri la Monica Macovei
A treia sancţiune dată postului România TV este o somaţie publică pentru difuzarea unor emisiuni având ca subiect accidentul rutier în care a fost implicată Monica Macovei.

La alegerile locale din 2020, liberalul nu a mai prins un fotoliu in Parlament. In 2011, Palar a intrat in atentia presei dupa ce o investigatie DIICOT a dezvaluit ca liberalul a beneficiat de serviciile sexuale ale unor prostituate din reteaua Andreei Marta, potrivit Ziua.

Ba mai mult, procurorii au precizat atunci ca Palar a ramas dator unei cliente, dupa ce a platit doar 250 de euro, in loc de 300, cat era stabilit. Conform CV-ului sau publicat pe site-ul Camerei Deputatilor, Palar a obtinut diploma de licenta in marketing la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacau, iar mai apoi a facut un master in „Management si legislatie in industrie, administratie si servicii” la Universitatea „Gheorghe Asachi” din Iasi.

Citeşte şi: Cancelarul Austriei şi premierul Olandei resping varianta extinderii Schengen: „Suntem uniţi în obiecţia noastră”

Indignat de numirea în CNA a liberalului promiscuu, Victor Ciutacu, realizatorul emisiunii Punctul Culminant, de la România TV, a reacţionat vehement pe reţelele de socializare.

Fostul deputat PNL de Bacău Ionel Palăr, descoperit de DIICOT client al rețelei de prostituție a Andreei Marta, e revoltat, acum în calitate de membru al CNA, că Amalia Bellantoni s-a filmat în coteț cu scroafa în timp ce se revolta că Delia nu face copii. Și că eu am dat-o pe post la Punctul culminant. Are și el dreptatea lui, că nici prostituatele nu fac copii cu clienții lor.Cât despre exhibiționismele Deliei și revoltele ei ulterioare, zău că a devenit plictisitoare„, a scris Ciutacu pe Facebook.

Citeşte şi: Stop Contrabanda: Circa 110 milioane de țigarete de contrabandă capturate de autorități în 2022. Creștere a traficului ilicit la granițele de sud ale țării