Victor Ciutacu, revoltat după contraofensiva anunțată de Zelenski: „A venit cașcaval la casieria propagandei!”

Din ce în ce mai multe instituții media anunță contraofensiva lui Volodimir Zelenski. De asemenea, există și jurnaliști care anticipează o victorie a Ucrainei în fața Rusiei. Printre cei care nu rezonează cu cele două scenarii se numără Victor Ciutacu, vedeta de la România TV. 

12 sept. 2022, 19:18
Victor Ciutacu, revoltat după contraofensiva anunțată de Zelenski: „A venit cașcaval la casieria propagandei!”

Jurnalistul Victor Ciutacu respinge scenariul potrivit căruia oamenii lui Zelenski reușesc să demoleze armata Rusiei, care de luni de zile cucerește teritorii pe bandă rulantă.

Noile informații reprezintă pură propagandă, susține Victor Ciutacu.

„Înmormântarea reginei ține așa mult ca să nu ne prindem când eliberează Zelenski toată Ucraina și, de plictiseală, cucerește și Rusia. Iar e una dintre perioadele alea în care a venit cașcaval proaspăt la casieria propagandei și iau bătaie rușii de nu se mai scoală de jos.

Cât au fost pe hold plățile către mâncătorii de rahat luați cu ziua, nu mai pridideam cu cititul știrilor disperate că a rămas voinicelul ăla mic fără armament/muniție și e groasă treaba”, a notat Victor Ciutacu, pe pagina sa de Facebook.

 

Zelenski se laudă că recucereşte o localitate pe oră

 

Sub presiunea contraofensivelor ucrainene, Ministerul rus al Apărării a anunţat retragerea trupelor din Harkov în weekend, la peste jumătate de an de la începerea războiului.

Trupele ucrainene au recucerit peste 20 de localităţi în ultimele 24 de ore, în contextul în care avansul lor rapid în estul ţării continuă, a anunţat Kievul luni dimineaţă, potrivit DPA.

Putin zboară capete din Armată, în timp ce contestatarii liderului de la Kremlin se înmulţesc. „Eliberarea localităţilor de sub ocupaţia rusă în regiunile Harkov şi Doneţk continuă”, a precizat Statul Major al forţelor armate ucrainene într-un raport.

Veliki Burluk şi Dvoricina, două comunităţi din nordul regiunii Karkov, au fost abandonate de forţele ruse, se menţionează în raport.