Victor Ciutacu, revoltat după moartea lui Alexandru Arșinel: „Sunteți mulțumiți, reziștilor?”

După moartea lui Alexandru Arșinel, Victor Ciutacu și-a exprimat revolta, în direct la România, în stilul caracteristic. 

29 sept. 2022, 22:15
Victor Ciutacu, revoltat după moartea lui Alexandru Arșinel: „Sunteți mulțumiți, reziștilor?”

Victor Ciutacu susține că în social media se manifestă mult prea multă ipocrizie. Cei care l-au înjurat până de curând pe Alexandru Arșinel, acum îl jelesc pe internet, a remarcat jurnalistul din prime time.

„Sunteți mulțumiți, reziștilor? Creaturilor bizare și fără suflet! V-a încurcat în timpul vieții și acum îl jeliți în timpul morții. E absolut vomitiv ceea ce se întâmplă, doamnelor și domnilor. Cei care l-au împins cu un picior în groapă pe marele actor, pentru că îi încurca, acum bocesc cu lacrimi de sânge pe rețelele de socializare și eventual își pun poze cu el.

M-am uitat pe rețelele de socializare. Este un doliu grețos. Îl plâng cu precădere ăia care l-au înjurat că s-a băgat în față la transplantul de rinichi, ăia care îl înjurau că nu se mai dă dus de la teatru, ăia care îl înjurau că primește indemnizația de revoluționar și indemnizația de merit de la Ministerul Culturii. Băi, nu vă e scârbă de voi, creaturilor bizare?”, a declarat Victor Ciutacu, la România TV.

 

Doliu în lumea artistică din România. Alexandru Arșinel a murit

 

Alexandru Arșinel a murit joi, 29 septembrie, la vârsta de 83 de ani. Decesul a fost confirmat de fiul actorului.

Celebrul actor era internat în spital de două săptămâni și suferea de mai multe boli. Ultimul an a fost extrem de greu pentru Alexandru Arșinel. A fost internat în repetate rânduri în spital și a pierdut funcția de director a Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, din Capitală.

Născut la 4 iunie 1939, în Dolhasca, Suceava, Arșinel a fost încurajat de mama sa pentru a se prezenta la examenul de admitere la Facultatea de Teatru din București. În 1960 a fost ales să prezinte alături de colega sa, Cici Dumitrache un spectacol televizat, regizat de Valeriu Lazarov, care îi reunea pe studenții de la Actorie, Regie și Conservator.

A fost prima sa întâlnire cu divertismentul și cu Televiziunea în primul sediu al TVR din strada Moliere, fapt ce avea să fie o dragoste reciprocă, la prima vedere, care a durat de peste 60 de ani.