Victor Ciutacu, scenariu-bombă despre demiterea lui Vlad Voiculescu: Schimbarea de la Sănătate, MANEVRĂ pentru păstrarea lui Arafat în funcție

Victor Ciutacu consideră că demiterea lui Vlad Voiculescu este o manevră pentru a distrage atenția de la adevărata problemă: aceea că Raed Arafat ar trebui să fie demis.

14 apr. 2021, 17:49
Victor Ciutacu, scenariu-bombă despre demiterea lui Vlad Voiculescu: Schimbarea de la Sănătate, MANEVRĂ pentru păstrarea lui Arafat în funcție

Victor Ciutacu, scenariu-bombă despre demiterea lui Vlad Voiculescu. Având în vedere nemulţumiril din ultima vreme legate de restricţiile impuse şi greşelile din sistemul sanitar, Raed Arafat a fost pe lista persoanelor „non-grata” în preferinţele românilor.

Victor Ciutacu, scenariu-bombă despre demiterea lui Vlad Voiculescu. Anunţul făcut de jurnalist

„Compromis politic major, girat de iohannis, inclusiv cu participarea varfurilor usr: ii dam afara pe astia doi, de pe linia plus, ca sa-l salvam pe arafat. si sa-l intarim pe barna, sa nu mai viseze ciolos ca o sa preia el pravalia. daca se calmeaza presa in doua-trei zile, ramane asa, sexomarxistii raman la cascaval si, extrem de important, comandantul operatiunii merge mai departe”, scrie Ciutacu pe Facebook.

Rareș Bogdan susţine că Florin Cîţu are sprijinul PNL și că „unii” au uitat în ultimele săptămâni ce înseamnă poziția de premier. Acesta spune că sunt necesare responsabilitatea şi „anularea tuturor orgoliilor”.

„Am vorbit aseară cu premierul Citu, am văzut declarațiile făcute de Citu, Orban și Barna. E nevoie de responsabilitate, de anularea tuturor orgoliilor și e nevoie să înțelegem extrem de clar că PNL este partid responsabil, că guvernarea României este făcută într-un parteneriat cu președintele României și e important de știut cum funcționează un guvern și un premier.

Cred că în ultimele săptămâni unii nu au privit cu atenție ce înseamnă poziția de premier. Florin Citu se bucura în totalitate de sprijinul PNL.

Nu cred că USR-PLUS sta într-un om și cred că vor lasă orgoliul de-o parte. Este exclus un guvern minoritar, sau o alianță cu PSD, mergem înainte cu USR-PLUS”, a declarat Rareș Bogdan la Digi24.

Deputatul PNL Florin Roman afirmă că Vlad Voiculescu, revocat din funcţia de ministru al Sănătăţii, nu a înţeles ca în Guvern „se joaca in echipă, nu la individual compus, pe reţele de socializare”.

Florin Roman a scris miercuri pe Facebook, după demiterea lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii, afirmând că premierul Cîţu are toată susţinerea Partidului Naţional Liberal.

Citeşte şi: VIDEO! Laura Ştefănuţ, iubita lui Vlad Voiculescu, a venit la Ministerul Sănătăţii să-l consoleze şi să-i fie alături în ziua demiterii! Imaginile zilei