Victor Ciutacu: Vreau să mă fac vedetă de televiziune în Ucraina. Am aflat că se plătește foarte bine!

Victor Ciutacu vine cu o ironie fină la adresa lui Volodimir Zelenski. Jurnalistul spune că vrea și el să se facă ”vedetă de televiziune” în Ucraina.
Alina Costache
09 mart. 2022, 15:11
Victor Ciutacu: Vreau să mă fac vedetă de televiziune în Ucraina. Am aflat că se plătește foarte bine!

Victor Ciutacu vorbește și despre vila de la Toscana în valoare de 3,8 milioane pe care președintele Ucrainei o are.

Victor Ciutacu: Vreau să mă fac vedetă de televiziune în Ucraina. Am aflat că se plătește foarte bine!

”Într-o viața ulterioară, după ce americanii vor reconstrui țara, vreau să mă fac vedetă de televiziune în Ucraina. Am aflat că se plătește foarte bine, mai ales pe zona de divertisment.

Nu-i de colea ca, după ce joci într-un sitcom la televiziunea unui oligarh de bine și îți iei serviciu la stat prin votul liber al poporului, să-ți cumperi, fără să te ostenești măcar s-o vezi înainte, vilă de 3,8 milioane euro în Toscana.

Și, în timp ce ești bugetar, om simplu și patriot, ca toți ucrainenii alături de care stai pe străzi (goale și securizate) să-ți aperi țara de invadatorul rus (care nu atacă în timpul filmării), să șmecherești niște zeci de milioane prin ltd-uri de off shore. Există vreo facultate privată care dă diplome de vedetă tv ucraineană?”, a spus Victor Ciutacu, pe contul personal de Facebook.

Victor Ciutacu provine dintr-o familie de evrei din Ucraina: „Puţin mai devreme au fost bombardate locurile vacanţelor mele din adolescenţă”

Realizatorul emisiunii Punctul Culminant de la România TV, Victor Ciutacu, a luat parte la o discuţie pe tema războiului din Ucraina cu mai mulţi jurnalişti, printre care Dan Andronic şi Mirel Curea, în timpul căreia a făcut dezvăluiri spectaculoase.

Victor Ciutacu a precizat că familia sa este de origine evreiască şi provine din Ucraina, de unde mama sa a plecat în 1960, la fel cum au făcut marea majoritate a neamurilor sale mai târziu, iar ştirea atacului Rusiei l-a şocat.

„Se vede urat. Tocmai acum sau putin mai devreme au fost bombardate locurile vacantelor mele din adolescenta. E absolut inspaimantator. Din fericire nu mai am rude acolo, pentru ca ori s-au savarsit din viata, ori au ales alte tari cu orizonturi mai bune, ca sa fiu elegant. Adica au roit-o dupa caderea Cortinei de Fier, care prin Germania, care prin Israel, care prin Statele Unite.

Mama a fost deschizatoare de drumuri, acum multi ani, dupa ce a nascut-o pe sor-mea. Unii sunt plecati, unii au murit, deci care mai traiesc, traiesc la o distanta confortabila. Cu multa staruinta, poate as putea sa-l gasesc pe sotul verisoarei mele, verisoara mea a murit. El sta chiar la Kirovograd, unul dintre orasele bombardate. Azi, primul lucru, inainte sa dau drumul la televizor, mi-am facut o cafea si am intrat pe Facebook. Am fost stupefiat. Evident ca tot wallul era plin cu mesaje de stupefactie, de ingrijorare, cum a stiut sa reactioneze tot omul. Initial nu mi-a venit sa cred, am zis „ba, exagereaza nebunii astia”. Dupa aia am mai stat un pic si am zis ca nu or fi toti nebuni. Inteleg ca exista o gramada de scelerati care au asteptat moemntul asta, ori dintr-o parte ori din alta, sunt o gramada de oameni fericiti ca li s-au confirmat previziunile. Ganditi-va ca sunt bombardate zone aflate la cateva zeci de kilometri de Maramuresul nostru, nu e gluma, e periculos de aproape. Iar eu nu cred in aceasta forta de interventie rapida a NATO”, a declarat Victor Ciutacu pentru Evz.

Citește și: Victor Ciutacu atacă ideea materiei „Istoria evreilor. Holocaustul”: „E o tâmpenie grandioasă, o încercare a inadecvatului care gândeşte la fel de lent cum vorbeşte să se pună bine cu evreimea mondială”

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Pescobar și-a cumpărat penthouse în valoare de 2 milioane de euro! „O să am cinema, amfiteatru și piscină!”
Fanatik.ro
Animalul care a fost reintrodus în România. Își construiește o casă cu 3 camere și evită contactul cu oamenii
Capital.ro
Volodimir Zelenski, la un pas să fie ucis. A fost trădat. Cine plănuia să-l omoare
Playtech.ro
Petre Roman, făcut PRAF de fiica sa! Oana, dezvăluiri ŞOCANTE despre ce i-a făcut Mioarei şi ei
DailyBusiness
Alertă de vreme severă în România! Ploile mătură zeci de localități
Adevarul
Sclavia, din nou la modă în România. „Este atât de sumbru și de macabru modul în care se întâmplă lucrurile”
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
O greșeală financiară făcută de mulți români. Din cauza asta, banii le scapă printre degete
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
wowbiz.ro
Șoc total în familia Raisei, fata găsită moartă în Dolj! Chiar el e principalul suspect
Cancan.ro
Penthouse-ul de 500.000 € al Loredanei Chivu a fost ”devalizat”! Imagini HALUCINANTE!
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Alegeri locale și europene 9 iunie 2024: Românii vor primi 5 buletine de vot și o tușieră. La ce oră se deschid secțiile de votare
Capital.ro
Se schimbă plăcuțele de înmatriculare. Intră în vigoare din 7 iunie. Ce șoferi trebuie să depună cerere
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Rusoaica superbă s-a cuplat cu un milionar mai tinerel ca ea! Cum arată Anna
stirilekanald.ro
El e criminalul Raisei! Polițiștii l-au săltat și l-au dus la audieri
substantial.ro
Descoperă rețeta salatei de legume la borcan: Gust de vară, prospețime și conveniență în bucătăria ta!
MediaFlux
VESTE bună pentru PENSIONARI: CREȘTERI FOARTE MARI!, anunță Șeful Casei de Pensii
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'