Victor Cornea o antrenează pe Andreea Bălan în curtea casei. Imaginile cu tenismenul la bustul gol au făcut furori pe Internet

Victor Cornea o antrenează pe Andreea Bălan în curtea casei. De un an, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și sunt foarte fericiți unul cu celălalt. Chiar dacă au ocupații diferite, încearcă să petreacă cât mai mult timp împreună și găsesc tot felul de activități.
Alina Costache
14 mai 2024, 20:39
Victor Cornea o antrenează pe Andreea Bălan în curtea casei. Imaginile cu tenismenul la bustul gol au făcut furori pe Internet

Victor Cornea o antrenează pe Andreea Bălan în curtea casei. Cântăreața este convinsă că, de această dată, a avut noroc și că și-a găsit sufletul pereche. Cei doi împlinesc deja un an de relație, iar faptul că există o diferență de aproape 10 ani între ei nu a reprezentat niciodată.

Citește și: Andreea Bălan, moment neplăcut pe scenă. Artista a căzut în fața tuturor, în timp ce cânta și dansa

Victor Cornea o antrenează pe Andreea Bălan în curtea casei

Recent, artista a postat câteva imagini pe Internet, în care le arată fanilor că are propriul antrenor, însă nu la tenis, ci la badminton. Acesta îi predă lecții private, la bustul gol, pentru a face și mai plăcut antrenamentul.

Andreea Bălan a recunoscut fără rețineri că pentru ea căsătoria nu reprezintă o prioritate. Artista susține că pentru altele căsătoria este un obiectiv de atins, însă se pare că nu și pentru ea.

A te mărita nu înseamnă că este fericirea supremă. Pentru unele da. Este doar un obiectiv de atins. Pentru mine acest obiectiv nu mai este de atins.

A fost cândva și l-am făcut, l-am bifat. Să fii cu cineva într-o relație de iubire sinceră și ai o conexiune autentică este cel mai important. Nu mai contează să te măriți și faci un act. Asta este doar pentru lumea 3D.

În 3D lumea vrea să știe dacă te măriți, ce se întâmplă. Atât timp cât ai o conexiune divină, suflet la suflet, vorbim, intrăm în spiritualitate, atunci nu mai contează chestia asta cu Primăria și hârtie. Sunt doar niște formalități ale lumii 3D în care trăim. Noi jucăm un joc, e ca un joc.

Trebuie să-l jucăm cumva, facem tot felul de lucruri, proiecte, dar dacă ieșim un pic și facem zoom out și mergem în 4D, în 5D, acolo nu contează actul.

Important este să înțelegem că toți avem tot felul de experiențe, suntem aici să învățăm, trăim niște lecții pe care noi ni le-am ales de Sus și trebuie să le experimentăm și la final să ne iubim și să ne acceptăm așa cum suntem”, a spus Andreea Bălan.

Spynews
Crimă înfiorătoare în Spania. Un bărbat și-a ucis soția româncă și pe fiul ei, după o ceartă în familie. Un muncitor român a privit toată scena
Bzi.ro
Jador a transmis că Oana Ciocan este însărcinată: „Abia aștept să fim trei!”
Fanatik.ro
Mesajul astrelor pentru zodii, duminică, 9 iunie 2024. Racilor li se schimbă radical viața
Capital.ro
S-a schimbat harta LÂNGĂ ROMÂNIA. S-a anunțat modificarea teritoriului
Playtech.ro
O româncă a avut șocul vieții ei când a ajuns pe plaja din Mamaia! Cât a ajuns să coste un frappe
DailyBusiness
Produsul care s-a transformat din necesitate în lux. Nu mulți și-l mai permit!
Adevarul
Cum construiește propaganda rusă un adevărat „complex Mesia“ în jurul tiranului Vladimir Putin
Spynews
Cum să îți speli prosoapele de plajă corect. Așa vei scăpa de reziduri, bacterii și de mirosurile neplăcute
Spynews
O fetiță de 6 ani a fost omorâtă, după ce s-a rupt o bucată dintr-o rachetă de badminton. Incidentul s-a produs sub privirile părinților: ”A intrat în craniul...”
Evz.ro
Cele mai bune cauciucuri de vară. Cum le alegi ca să nu ai probleme
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. S-a văzut prea mult prin costumul de baie al Cristinei ICH, „nora” lui Pițurcă
wowbiz.ro
Pepe s-a trezit cu un mesaj din partea fostului soț al Ralucăi Pastramă, chiar în ziua nunții! Ce i-a scris Ibrahim? A reușit să lase pe toată lumea cu gura căscată
Cancan.ro
Așa se pregătesc pentru noul sezon Daniela Crudu, Roxana Vancea sau Andreea Bălan! TOP 30 sexy-vedete după care soarele e înnebunit
Playsport.ro
Era una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV din România, dar a renunțat la TOT! INCREDIBIL: cu cine se iubește astăzi!
kanald.ro
Mesajul plin de durere al dirigintelui Patriziei Cormos, înainte de înmormântare! „Ce-ți veni să ne convoci la această prematură reuniune de clasă”
Capital.ro
Lege pentru toate BLOCURILE din România. Regulile de care NU POATE scăpa absolut niciun proprietar
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
stirilekanald.ro
A fost un sex-simbol în anii 1980, dar azi e de nerecunoscut. Actrița i-a șocat pe toți fanii cu apariția sa recentă la cumpărături
substantial.ro
NASA și Boeing gestionează scurgerile de heliu ale navetei Starliner cu destinația Stația Spațială Internațională
MediaFlux
Care e secția ta de votare! Alegătorii pot vota numai la secțiile la care sunt arondați cu domiciliul | GHID PRACTIC
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'