Victor Hănescu divorţează după şapte ani de căsnicie

Publicat: Luni, 30 Iulie 2018 09:46 // Actualizat: Luni, 30 Iulie 2018 09:46 // Sursa: romaniatv.net

Dupa şapte ani de căsnicie, Andreea şi Victor Hănescu anunţă că se vor despărţi. 

Andreea şi Victor Hănescu au împreună doi copii, Luca şi David.

"Decizia de a divorţa nu a fost uşoară, însă focusul nostru rămane pe menţinerea unui mediu armonios pentru copiii noştri şi de a le oferi iubirea şi sprijinul pe care l-au avut şi până acum. Ne dorim binele unul altuia şi vom rămâne dedicaţi creşterii copiilor noştri", se precizează într-un comunicat. Andreea şi Victor Hănescu au doi copii, Luca şi David.

Victor Hănescu, fost număr 26 ATP, acordă o atenţie specială pregătirii copiilor prin programele Academiei Victor Hănescu.

Dupa 17 ani de tenis profesionist, dintre care 10 în Top 100 ATP, Victor Hănescu a trecut la o nouă provocare: proiectul Academia Victor Hanescu (AVH), născut din dorinţa de a transmite mai departe cunoştintele şi experienţa acumulată în cariera de sportiv de performanţă. Astfel, Victor Hănescu organizează pentru copiii din toată lumea tabere speciale de pregătire, cea de a patra ediţie a "Train Like a Pro" urmând să se dispute în luna august, la Târgu Jiu.

Antrenamentele complete din cadrul taberelor organizate de Academia Victor Hănescu reprezintă un format unic în ţara noastră, care oferă ore de pregătire tehnico-tactică, fizică şi mental-emoţionala, specifică campionilor de talie mondială, susţinută de fostul număr 26 ATP și echipa lui de profesionişti.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Andreea hanescu divorţ divort Victor Hanescu Victor Hănescu
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8741
RON
28 Oct
noapte 10 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H