Victor Negrescu aduce 1 milion de euro în România pentru sistemul de sănătate din mediul rural

Publicat: Marţi, 30 Septembrie 2014 16:30 // Actualizat: Marţi, 30 Septembrie 2014 16:30 // Sursa: romaniatv.net

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu a inițiat un proiect pilot în bugetul UE pentru anul 2015 prin care 1 milion de euro vor fi direcționați către facilitarea accesului cetățenilor din mediul rural la servicii de sănătate. Propunerea a fost adoptată marți de Comisia pentru bugete din parlamentul european.

Foto: alba24.ro

"Astfel de decalaje trebuie combătute și este rolul Parlamentului European să ajute guvernele naționale cu finanțări. Practic, prin acest milion de euro, se vor găsi soluții pentru sistemul de Sănătate din mediul rural", susține Negrescu. "Acești bani prevăzuți în cadrul proiectului pilot pe care l-am inițiat sunt destinați schimbului de idei între profesioniști în domeniu și decidenți, care să ducă la noi măsuri de creștere a accesului la Sănătate" a mai spus Victor Negrescu.

Proiectul inițiat de Victor Negrescu a primit calificativul A de la Comisia Europeană ceea ce a crescut șansele ca acesta să fie adoptat.

Sunt foarte bucuros că am reușit să aduc acești bani, să-i direcționez acolo unde oamenii au cu adevărat nevoie", a mai declarat Victor Negrescu.

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu este cel mai tânăr europarlamentar român, membru în Comisia pentru bugete din Parlamentul European și membru supleant în Comisia pentru afaceri juridice.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
daca sunt in articol si in arraay daca sunt in articol si in arraay
30 sep 17:07
...pentru anul 2015 prin care 1 milion de euro vor fi direcționați către facilitarea accesului cetățenilor din mediul …read more ...
30 sep 16:46
Răspunde | Votează email 0 email
Http://Bit.Do/OT2

Primul MultiPlayer 3D-Acţiune pe Flash. Participă la luptele furioase - distruge tancurile inamice, ajută echipa ta, avansează în grad cu Tancul tau, poţi face cariera ta militară! O gamă largă de muniţii, multe moduri de joc şi jucători reali.

Http:///Bit.Do/OT3

(Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Joc cu Tancuri Gratuit AICI:

Http://Bit.Do/OT2
1
EUR
4.7550
RON
18 Oct
noapte 8 °
zi 22 °
Ultimele joburi adaugate
24 H