Victor Negrescu: PSD va produce surpriza acestor alegeri cu un scor important în Ardeal şi Diaspora

Campania pentru alegerile parlamentare a demonstrat conform vicepreședintelui PSD, Victor Negrescu, că Partidul Social Democrat are o ofertă politică coerentă și atractivă pentru Ardeal și diaspora.

09 dec. 2016, 12:27
Victor Negrescu: PSD va produce surpriza acestor alegeri cu un scor important în Ardeal şi Diaspora

Prezent la Chișinău pentru a susține candidații partidului din diaspora, europarlamentarul român a declarat că „programul de guvernare al Partidului Social Democrat demonstrează că avem o viziune unitară pentru români, indiferent că sunt tineri sau seniori, din mediu rural sau urban, din Vestul sau Estul României sau că trăiesc în țară sau străinătate. De fapt, din discuțiile avute cu sute deoameni în această campanie cred că Partidul Social Democrat va produce surpriza pozitivă a acestor alegeri înregistrând un scor important în Ardeal și diaspora. Acest lucru se va produce pentru că am reușit de această dată să comunicăm mai bine cu tinerii, antreprenorii, românii din afara țării și populația din mediu urban”.

Un fapt inedit remarcat de vicepreședintele PSD este potențiala victorie a partidului în Republica Moldova.

„Partidul Social Democrat a avut mult curaj când a realizat lista de candidați pentru diaspora, propunând pe primul loc pentru Camera Deputaților, la inițiativa președintelui Liviu Dragnea, un tânăr medic stomatolog din Republica Moldova, pe domnul Veaceslav Șaramet. Candidatul nostru este un profund pro-european, activând în rețeaua PES activists și promovând mereu parcursul european al Republicii Moldova. Reputația sa, rezultatele guvernării PSD, atenția oferită Republicii Moldova de fostul ministru social democrat pentru românii de pretutindeni, Angel Tîlvar, dar și proiectul nostru destinat eliminării taxelor consulare directe și conexe, fac victoria partidului în Republica Moldova să fie mai mult decât posibilă”, și-a susținut opinia europarlamentarul Victor Negrescu.