Victor Piţurcă a anunţat când PLEACĂ de la naţională. În locul său propune un antrenor din Liga a II-a

VICTOR PIŢURCĂ a anunţat că nu va mai continua la echipa naţională după turneul final al Euro 2016, el dorind să înceteze colaborarea cu FRF, din cauză că la formaţia reprezentativă nu este activitate.

15 apr. 2014, 14:08
Victor Piţurcă a anunţat când PLEACĂ de la naţională. În locul său propune un antrenor din Liga a II-a

Cinci ani ar urma să dureze al doilea mandat de selecţioner al lui VICTOR PIŢURCĂ, după propriile-i declaraţii. Antrenorul echipei reprezentative a vorbit la DolceSport despre planurile sale de viitor, dar şi despre cine ar vedea ca selecţioner. „Chiar dacă ne calificăm, va fi greu să mai continuu la naţională, îmi doresc cu totul altceva. Îmi doresc o echipă de club, dupa Campionatul European din Franta. Nu e activitate. Din punctul meu de vedere nu se pune problema să fiu şi selecţioner, şi antrenor de club„, a spus VICTOR PIŢURCĂ.

„Toţi antrenorii ar veni la naţională dacă n-au angajament. Oli şi Dan Petrescu lucrează la alt nivel din punct de vedere financiar. Sigur că preferă echipe unde sunt bani mulţi. Ne vom da seama de ce vor realiza când vor prelua naţionala. Răzvan Lucescu, un antrenor excelent din punctul meu de vedere, a avut probleme la naţională din cauza experienţei.

Eu cred că trebuie să fii născut să fii selecţioner. Nu este simplu. Lui Olaroiu i s-ar potrivi foarte bine meseria de selecţioner. E un tip meticulos. Dan Petrescu la fel, Sabău la fel. Sunt surprins că a mers la Târgu Mureş şi a fost demis după câteva etape. Incredibil, un om valoros ca Sabău…„, a spus VICTOR PIŢURCĂ, la DolceSport, despre posibilul său succesor.

Citeşte şi Clauza ŞOC a lui VICTOR PIŢURCĂ. Ce sumă IMENSĂ primeşte dacă este DEMIS

De asemenea, el a vorbit şi despre noul val de antrenori: „Viorel Moldovan nu prea a convins. Sunt rezultate contradictorii la Rapid. Dar e şi o conjunctură. Eu n-aş putea să antrenez acolo. Şi Moldovan e un antrenor din noul val care poate antrena la nivel înalt. Şi Stoican e un antrenor interesant. A luat o echipă în genunchi. Are câţiva tineri buni, de perspectivă, care sunt şi în vederile naţionalei. E un antrenor care promite, dar ştiţi cum e munca asta, pierzi trei-patru meciuri se uită. Dar e şi problema contractelor. Un antrenor tânăr ca Stoican riscă şi vine şi fără contract„.