Victor Piţurcă a luat un credit uriaş şi a dat banca în judecată. Ce a decis Tribunalul

Victor Piţurcă, fostul selecţioner al reprezentativei de fotbal a României, a dat în judecată banca la care a împrumutat 1,5 milioane de euro. din cauza unui comision pe care l-a considerat abuziv.

13 mart. 2015, 07:59
Victor Piţurcă a luat un credit uriaş şi a dat banca în judecată. Ce a decis Tribunalul

Victor Piţurcă a luat în 2007 un credit de 1,52 milioane de euro de la sucursala VIP din Dorobanţi a unei cunoscute bănci din România, dar şapte ani mai târziu, în octombrie 2014, fostul selecţioner a dat în judecată banca pentru că aceasta îi impusese un comision abuziv, numit „comision de acordare”, în valoare de 12.160 de euro.

Citeşte şi Cum vă dispar banii de pe card, fără să ştiţi. Ce comisioane practică băncile

Potrivit wowbiz.ro, Tribunalul Bucureşti i-a dat recent dreptate lui Piţurcă. „Obligă pe pârâtă să restituie reclamantului suma de 12.160 de euro în echivalent lei la cursul BNR din dată achitării efective către pârâtă, suma reţinută cu titlu de comision de acordare. Obligă pe pârâtă să plătească reclamantului suma de 4.742,40 euro în echivalent în lei la cursul BNR din dată achitării efective către pârâtă reprezentând dobânda legală aferentă sumei de 12.160 euro„, se arată în hotărârea tribunalului.

Citeşte şi Bombă în fotbal. DNA anchetează plecarea lui Victor Piţurcă de la naţională