Victor Piţurcă nu vrea să mai plătească pensie alimentară. Vica Blochina i-a făcut plângere penală

Victor Piţurcă nu mai vrea să plătească pensie alimentară de 12.000 de lei pe lună şi depus o cerere la Curtea de Apel Bucureşti.

20 ian. 2014, 09:54
Victor Piţurcă nu vrea să mai plătească pensie alimentară. Vica Blochina i-a făcut plângere penală

Cererea depusă de Victor Piţurcă se judecă luni la Curtea de Apel Bucureşti. Selecţionerul le cere judecătorilor să nu mai fie obligat la plata pensiei alimentare către fosta sa iubită Vica Blochina până ce nu se va lua o decizie definitivă cu privire la custodia fiului lor Edan.

În acelaşi timp, Vica Blohina, fosta sa amantă a depus plângere penală pe numele selecţionerului pentru că acesta plăteşte doar 3.000 de lei lunar pensie alimentară, în loc de 12.000, informează România TV.

Următorul termen în procesul de custodie al micuţului Edan este 29 ianuarie.

CITEŞTE ŞI Victor Piţurcă a plătit 50.000 de euro, pensia alimentară pentru fiul său

Magistraţii de la Judecatoria Buftea au decis ca selecţionerul Victor Piţurcă să îi plătească Vicăi Blochina o pensie alimentară de trei ori mai mică decât stabilise iniţial instanţa. După mai multe termene de judecată, instanţa stabilise ca Victor Piţurcă să plătească o pensie alimentara în valoare de 9.000 de euro.

Selecţionerul a contestat însă această decizie, solicitând să plătească o suma mult mai mică. Astfel că, magistraţii de la Judecatoria Buftea au decis în 4 iulie 2013 să îi reducă această pensie alimentară, de la 9.000 de euro la 12.000 de lei.