Clauza ŞOC a lui VICTOR PIŢURCĂ. Ce sumă IMENSĂ primeşte dacă este DEMIS

VICTOR PITURCA. Răzvan Burleanu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, a dezvaluit clauza fabuloasa din contractul lui VICTOR PITURCA. Contractul lui VICTOR PITURCA cu FRF expira in toamna anului 2015 si se prelungeste automat pana la Euro 2016 (inclsuiv) in cazul calificarii.

15 apr. 2014, 07:11
Clauza ŞOC a lui VICTOR PIŢURCĂ. Ce sumă IMENSĂ primeşte dacă este DEMIS

VICTOR PITURCA. Razvan Burleanu sustine ca FRF nu isi permite sa renunte la serviciile lui VICTOR PITURCA intrucat ar trebui sa-i plateasca acestuia nu mai putin de 1,2 milioane de euro.

„Federatia nu isi permite sa il dea afara pe VICTOR PITURCA pentru ca in contractul sau este o clauza de reziliere in valoare de 1,2 milioane de euro si nu avem acesti bani. Din acest punct de vedere, nu ne permitem sa facem aceasta schimbare, dar reconfirmarea lui VICTOR PITURCA in functie nu are la baza contractul cu aceasta clauza”, a declarat Burleanu la Sport.ro.

VICTOR PITURCA a revenit pe banca echipei nationale in iunie 2011, dupa demisia lui Razvan Lucescu.

Contractul lui VICTOR PITURCA se intinde pana la finalul preliminariilor pentru Euro 2016, obiectivul fiind calificarea Romaniei la turneul final. Romania face parte din Grupa F a preliminariilor pentru CE alaturi de Grecia, Ungaria, Finlanda, Irlanda de Nord si Insulele Feroe.