Victor Ponta: 1 Decembrie este ziua României, nu ziua lui Klaus. Doamne, ocroteşte-i pe români!

Fostul premier Victor Ponta le-a urat românilor "La mulţi ani!" cu ocazia Zilei Naţionale. Într-un mesaj postat pe Facebook, acesta a scris că 1 Decembrie este Ziua Naţională a României, "nu a lui Klaus Iohannis" sau "a celor care o vând si o umilesc". 

01 dec. 2016, 07:22

„La multi ani Romania – la multi ani romanilor!!! In cele mai grele si intunecate momente, eu tot cred in Romania si in oamenii sai, imi iubesc tara unde parintii si copiii nostri traiesc si tot sunt mandru ca sunt roman!”, a scris Victor Ponta, pe Facebook.

„1 Decembrie este ziua Romaniei ( nu ziua lui Klaus) / 1 Decembrie este Ziua Unirii ( nu a dezbinarii intre cei „buni” care tin cu niste fanarioti vremelnici si cei „rai” care nu pot fi nici cumparati cu functii nici eliminati cu forta bruta) / 1 Decembrie este ziua romanilor ( nu a celor care o vand si o umilesc) !!! „Doamne, ocroteste-i pe romani!”, mai ales de „fanariotii” care o conduc azi!”, şi-a încheiat Victor Ponta mesajul.

Victor Ponta a postat pe Facebook o fotografie în care acesta apare alături pe fiul său, la parada militară de 1 Decembrie.

CITEŞTE ŞI: Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Naţională: 1 Decembrie să fie o sursă de inspiraţie pentru a construi o ţară prosperă şi unită VIDEO